Doorgaan naar hoofdcontent

IMF tegen El Salvador: stop met Bitcoin als wettig betaalmiddel

EMERCE
IMF tegen El Salvador: stop met Bitcoin als wettig betaalmiddel
Het IMF heeft er bij El Salvador op aangedrongen om de Bitcoin als wettig betaalmiddel te laten vallen na de enorme koersdaling van de afgelopen dagen.
Lees verder

Consumenten kopen minder buiten EU door BTW-heffing
De BTW-heffing op goedkope producten van buiten de EU zorgt ervoor dat consumenten minder kopen bij niet-Europese webwinkels. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond. Onder andere de onzekerheid over bijkomende kosten schrikt consumenten af.
Lees verder

'Europa loopt achter bij adoptie 5G'
Volgens de Europese Rekenkamer loopt Europa achter op Noord-Amerika en Azië bij de uitrol van 5G-netwerken.
Lees verder

Flink landt ook in Dordrecht
Vanaf 26 januari heeft bezorger Flink ook een hub in Dordrecht geopend.
Lees verder

Flitsbezorger Gorillas wil Franse Frichti overnemen
Flitsbezorger Gorillas is van plan om zijn Franse concurrent Frichti, ook actief in Brussel, over te nemen. De twee voeren exclusieve overnamegesprekken.
Lees verder

Orange Belgium en La Grand Poste openen samen een 5G Lab in Luik
Orange Belgium opent een tweede 5G lab na die in Antwerpen in oktober 2021. Het gaat om een lab in La Grand Poste in Luik, een hub van creatieve en innoverende bedrijven.
Lees verder

Intel presteert onder de verwachting
Intel presteerde afgelopen vierde kwartaal van onder de verwachting. De chipreus realiseerde een nettowinst van 4,6 miljard dollar, tegen 5,9 miljard dollar een jaar eerder.
Lees verder

Recordcijfers voor Samsung
Samsung Electronics breekt zowel kwartaal- als jaarrecords. In het vierde kwartaal kwam de operationele winst uit op 13,87 biljoen won (11,5 miljard dollar) op een omzet van 76,57 biljoen won ( 63,6 miljard dollar).
Lees verder

Nijmegen krijgt innovatieve digitale tweelingstad
Nijmegen krijgt een digitale 3D-tweelingstad. In het Fieldlab Grootschalige Evenementen Nijmegen werken verschillende organisaties intensief samen aan een innovatief 3D-model van de stad, om het organisatie- en veiligheidsproces rond grote evenementen zoals de Vierdaagsefeesten te optimaliseren.
Lees verder