Doorgaan naar hoofdcontent

Groei Microsoft Teams vertraagt

EMERCE
Groei Microsoft Teams vertraagt
Het communicatie- en samenwerkingsplatform Teams van Microsoft bereikte in december meer dan 270 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.
Lees verder

Jurriaan Pouw (e-commerce Jumbo) wordt CFO HEMA
Jurriaan Pouw (45) wordt per 1 CFO van HEMA. Pouw volgt Joost de Beijer op die HEMA eind april gaat verlaten.
Lees verder

Voorlopig geen fusie RTL-Talpa: 'Diepgaand onderzoek nodig'
Er is een diepgaand onderzoek nodig naar de fusie van de mediabedrijven RTL en Talpa. Uit het eerste onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) blijkt dat de fusie van deze twee grote media-organisaties negatieve gevolgen kan hebben voor prijs, kwaliteit en innovatie.
Lees verder

Ksa waarschuwt voor op zwart gaan illegale goksites
De Kansspelautoriteit (Ksa) waarschuwt consumenten dat sites van illegale online kansspelaanbieders binnenkort mogelijk niet meer bereikbaar zijn vanuit Nederland. De Ksa adviseert dan ook dringend spelerstegoeden bij illegale aanbieders weg te halen.
Lees verder

Infographic: de juiste beeldformaten voor Instagram
Sociale platforms werken regelmatig hun afbeeldingsopmaak en lay-outopties bij, maar niet iedereen volgt dat aandachtig. Het team van Hootsuite heeft daarom alle veranderingen op een rij gezet voor Instagram.
Lees verder

Tessa Clarke (OLIO): 'We vinden de manier waarop we consumeren opnieuw uit'
Het Britse OLIO is de winnaar van de Emerce Top 10 European Startups Award 2021, de jaarlijks terugkerende prijs. Het bedrijf ontwikkelt zich van een app gericht op voedselverspilling tot een sustainable local living app, stelt medeoprichter Tessa Clarke. "We krijgen aanvragen van over de hele wereld."
Lees verder

T-Mobile US dreigt ongevaccineerde werknemers met ontslag
De Amerikaanse tak van T-Mobile neemt ondanks het afgeschoten coronamandaat voor grote bedrijven drastische maatregelen tegen corona. Bedrijfsmedewerkers die tegen 2 april niet volledig zijn gevaccineerd, worden ontslagen. Dat blijkt uit een interne bedrijfsmemo die door het blog TMOnews.com is geplaatst.
Lees verder

In heel 2021 online omzet 23,6 procent hoger dan in 2020
In heel 2021 was de online omzet 23,6 procent hoger dan in 2020. Webwinkels hebben 18,9 procent meer omgezet, zo blijkt uit gegevens van het CBS.
Lees verder

KPN profiteert van glasvezel
KPN profiteert van zijn glasvezelstrategie. In de Consumentenmarkt zorgt glasvezel voor omzetgroei en de omzet uit mobiele diensten groeide in 2021 ook sterk. De omzet in het MKB groeide voor het tweede kwartaal op rij en Wholesale leverde eveneens een sterke bijdrage.
Lees verder