Doorgaan naar hoofdcontent

Bringly rolt bezorgdienst uit over Duitsland

EMERCE
Bringly rolt bezorgdienst uit over Duitsland
Het Nederlandse logistieke techbedrijf Bringly rolt zijn diensten uit over Duitsland. Winkeliers kunnen CO2-neutrale bezorging gaan aanbieden op de dag dat de order plaatsvindt.
Lees verder

CES: Asus claimt eerste vouwbare pc
Naast vouwbare smartphones zijn er nu ook vouwbare pc's. Asus demonstreert op CES een enorm 17-inch opvouwbaar OLED-scherm, genaamd de Asus Zenbook 17 Fold. Het zou de eerste opvouwbare OLED-laptop ter wereld zijn.
Lees verder

Rekenkracht Bitcoin netwerk daalt door Kazachstan
De wereldwijde rekenkracht van het Bitcoin-netwerk is sterk gedaald door de massaprotesten in Kazachstan. Tijdens die rellen werd het internet woensdag volledig afgesloten.
Lees verder

Crypto-gerelateerde criminaliteit naar 14 miljard dollar
Crypto-gerelateerde criminaliteit steeg vorig jaar naar een recordhoogte van 14 miljard dollar, een stijging van 79 procent ten opzichte van de 7,8 miljard in 2020, althans volgens cijfers van blockchain-analysebedrijf Chainalysis.
Lees verder

'Social commerce wordt niets buiten China'
De markt voor social commerce groeit tot 1.200 miljard dollar in 2025. Buiten de Chinese markt zal deze vorm van online handel amper van serieuze omvang worden.
Lees verder

Browser Brave passeert 50 miljoen gebruikers
De Brave-browser heeft ruim 50 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Eind 2020 was dat nog maar de helft.
Lees verder

Druk beursjaar voor tech in aantocht
2021 was een relatief rustig jaar wat betreft tech IPO's. 2022 belooft in dat opzicht een ander verhaal te worden. Grote namen als Reddit en Stripe zijn van plan om komend jaar naar de beurs te gaan.
Lees verder

Melkunie kiest voor N=5
Melkunie heeft gekozen voor N=5 als nieuw bureau voor haar gehele merkportfolio. Komende tijd zullen zij samen werken aan een stevig brand platform. Tegelijkertijd werken zij aan afzonderlijke campagnes voor de submerken.
Lees verder

Hoofdontwikkelaar van Apple Silicon terug naar Intel
De hoofdontwikkelaar van Apple Silicon, Jeff Wilcox, verlaat het bedrijf voor Intels Design Engineering Group. Daar gaat hij werken aan een system-on-a-chip.
Lees verder