maandag 31 januari 2022

Beoordeling aanvragen TVL Q4 2021 met omzetverlies 20%-30% gestart

Beoordeling aanvragen TVL Q4 2021 met omzetverlies 20%-30% gestart

De Europese Commissie (EC) is akkoord met een verlaging van de omzetverliesgrens van TVL Q4 2021 van 30% naar 20%. We starten vandaag met het beoordelen van de aanvragen met omzetverlies tussen 20% en 30%.

Lees verder

WTS: hoe ver zijn we en hoe verder?

Het loket van de WTS regeling voor wateroverlast in Limburg is inmiddels ruim een maand gesloten. Hoe ver zijn we nu?

Lees verder

Ruim 8 miljoen DHI-subsidie beschikbaar in 2022

Vanaf 1 februari tot en met 31 december kunnen ondernemers weer een aanvraag indienen voor de subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI).

Lees verder

Missie Life Sciences and Health Indonesië, Maleisië en Thailand

Bent u actief in de gezondheidssector, met name op het gebied van connected care? Wilt u de laatste ontwikkelingen in deze markt in Indonesië, Thailand en Maleisië met eigen ogen zien? Ga dan van 16 tot en met 20 mei mee met de missie. De missie richt zich op Indonesië en één ander land. Of dat andere land Thailand wordt of Maleisië, hangt helemaal af van úw interesse.

Lees verder

Kansenwebinar elektrisch vervoer en laadinfrastructuur in België

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer en laadinfrastructuur in België? Of heeft u met uw bedrijf interesse in dit onderwerp? Meld u dan aan voor het 'Kansenwebinar elektrisch vervoer en laadinfastructuur in België' op 8 maart van 10:00 tot 12:00 uur.

Lees verder