Doorgaan naar hoofdcontent

50.000 Britse .eu-domeinen heropend voor registratie

EMERCE
50.000 Britse .eu-domeinen heropend voor registratie
Twee jaar na Brexit zijn 50.000 Britse .eu-domeinen heropend voor registratie. Onder hen het domein van Keave.eu, die campagne voerde voor het verlaten van de EU.
Lees verder

CES: slimme draagbare projector van Samsung
Samsung lanceert The Freestyle, een geheel nieuwe slimme draagbare projector. Wanneer The Freestyle geen content streamt, is het apparaat dankzij de omgevingsmodus en doorschijnende lensdop in te zetten als sfeerverlichting.
Lees verder

'Meer dan een derde van de CMO's verliest talent aan concurrenten'
Er is een enorme strijd gaande om marketingtalent. Meer dan een derde (35 procent) van de CMO's in Europa zag in de afgelopen zes maanden dat zij werknemers verliezen aan concurrenten, zo blijkt uit nieuw data onderzoek van LinkedIn.
Lees verder

Adyen lanceert Android point of sale (POS) terminals
Betaalbedrijf Adyen lanceert Android point of sale (POS) terminals in de EU, het VK en de Verenigde Staten. De apparaten vertegenwoordigen volgens Adyen een fundamentele verandering in de rol van de betaalterminal, waardoor er geen aparte kassa's, barcodescanners en klantgerichte displays meer nodig zijn.
Lees verder

Ziggo-klanten krijgen ESPN-kanaal standaard in tv-pakket
Het eerste kanaal van ESPN wordt een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standard. Vanaf 12 januari kunnen deze klanten iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities kijken. Het eerste kanaal van ESPN is beschikbaar op kanaal 421.
Lees verder

40 maanden gevangenisstraf voor WhatsApp fraude
Een man heeft voor phishing en WhatsApp fraude een gevangenisstraf van 40 maanden gekregen. Hij legde onder meer via Marktplaats contact met zijn slachtoffers. Een van hen verloor zelfs al zijn spaargeld van 49.000 euro.
Lees verder

Franse cookieboetes voor Google en Facebook: 210 miljoen euro
Facebook en Google zijn te slordig met toepassing van de Franse privacyregels en krijgen daarom boetes van respectievelijk 60 en 150 miljoen euro.
Lees verder

Viaplay koopt 700 uur 'exclusives' in
De voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay versterkt zijn videocatalogus met 700 uur nieuw werk. Daartoe sluit het een overeenkomst met Entertainment One, een dochterbedrijf van Hasbro.
Lees verder

CES: Amazon en Stellantis wisselen techniek uit
Amazon en Stellantis gaan samen software ontwikkelen voor het infotainmentsysteem in de auto's van de fabrikant. Amazon levert software van Alexa aan Stellantis, dat op zijn beurt elektrische bestelbusjes ontwikkelt voor Amazon.
Lees verder