Doorgaan naar hoofdcontent

XS4ALL gaat nu echt op in KPN

EMERCE
XS4ALL gaat nu echt op in KPN
Het merk XS4ALL gaat alsnog verdwijnen. Vanaf begin 2022 worden klanten overgezet naar de systemen van KPN. Al het internetverkeer loopt dan via het KPN-netwerk.
Lees verder

Marketeers nu pas bezorgd om iOS 14-update
Acht op de tien marketeers maakt zich zorgen over de iOS 14.5-update, die het lastiger maakt om data te verzamelen die belangrijk is voor de analyse van online marketingcampagnes.
Lees verder

Digitale bureaus Nederland groeien 9,9 procent
De gezamenlijke omzet van digitale bureaus in Nederland is in 2021 met 9,9 procent gegroeid, zo stelt belangenorganisatie Dutch Digital Agencies, tot 872 miljoen euro.
Lees verder

AFM wijst 'finfluencers' op regels
Finfluencers zijn een snelgroeiend fenomeen. Het onderstreept de toegenomen belangstelling voor beleggen onder vooral jongeren. Finfluencers houden zich alleen niet altijd aan de regels, bijvoorbeeld omdat ze onzorgvuldige aanbevelingen doen en beleggingsadvies geven.
Lees verder

Aantal Nederlandse luisteraars podcasts nadert plafond
Het aantal Nederlanders dat maandelijks naar een podcast luistert bereikt een eerste plafond. Nieuw onderzoek laat zien dat 46 procent wel eens naar een podcast luistert, wat neerkomt op ongeveer 6,4 miljoen consumenten.
Lees verder

Nieuwe garantieregels beschermen straks ook bij digitale aankopen
In de loop van 2022 gaan nieuwe Europese regels gelden voor digitale diensten. Er komt een wettelijke garantie voor onder meer streamingdiensten en voor e-book. De regels gelden zodra de implementatie in de Nederlandse wetgeving is afgerond.
Lees verder

La Place zet stap op bezorgmarkt via Thuisbezorgd.nl
La Place lanceert vandaag de La Place bezorgdienst. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het mogelijk om verse broodjes, sapjes en zoete lekkernijen aan huis te krijgen, voor alle mensen woon- en werkachtig binnen drie kilometer van de La Place locaties in 's-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.
Lees verder

bol.com neemt belang in fietskoerier Cycloon
Bol.com neemt een meerderheidsbelang in Cycloon, de post- en pakketbezorger die met de fiets aflevert.
Lees verder

Aantal dagelijks ontdekte nieuwe schadelijke bestanden groeit met 5,7% tot 380.000 in 2021
In 2021 ontdekten de detectiesystemen van online beveiliger Kaspersky 380.000 nieuwe schadelijke bestanden per dag, een toename van 5,7 procent ten opzichte van 2020.
Lees verder