Doorgaan naar hoofdcontent

Wereldwijd omzetrecord bij Shopify tijdens Black Friday en Cyber Monday

EMERCE
Wereldwijd omzetrecord bij Shopify tijdens Black Friday en Cyber Monday
De ruim 1,7 miljoen retailers die gebruik maken van e-commerce platform Shopify hebben in het weekend rond Black Friday en Cyber Monday 6,3 miljard dollar omgezet. Van 26 november tot 29 november steeg de totale verkoop met 23 procent ten opzichte een jaar eerder.
Lees verder

Marketeers vrezen weinig gevolgen van verdwijnen third-party cookies
Slechts 10 procent van de respondenten in een onderzoek van branchevereniging DDMA denkt dat personalisatie binnen drie jaar niet meer mogelijk is door wijzigingen in regelgeving en technologie. Een minderheid dat marketing in het algemeen minder effectief wordt door het verdwijnen van third-party cookies. Er lijkt in de data-driven marketingsector dus weinig angst voor deze ontwikkelingen.
Lees verder

'Apple stoot met iPhone Samsung tijdelijk van de troon'
Het marktaandeel van de iPhone zou voor het huidige kwartaal wel eens kunnen uitkomen op 23,1 procent, 15,9 meer dan het derde kwartaal. Dat voorspellen analisten van TrendForce.
Lees verder

Veilingsite Catawiki lanceert haar eerste NFT-veiling
Van 1 tot 11 december zullen meer dan honderd digitale kunstwerken van drie vooraanstaande artiesten van Mind The Gap – […]
Lees verder

Europese digitale retailmedia naar 30 miljard in 2026
Adverteerders gaan komende jaren steeds meer geld uitgeven aan reclame rondom de schappen van webwinkels, bij zogeheten retailmedia.
Lees verder

Driekwart van de Nederlanders herkent NL-Alert door testbericht
Driekwart van de Nederlanders die in het afgelopen jaar een NL-Alert testbericht ontvingen, herkent hierdoor een NL-Alert bij een echte noodsituatie. Ook informeert meer dan de helft bij anderen of zij datzelfde testbericht hebben ontvangen. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Om iƩdereen te laten ervaren hoe het is om een NL-Alert te ontvangen, zendt de overheid op maandag 6 december rond 12:00 uur een NL-Alert testbericht uit.
Lees verder

Uber rivaal Didi verdwijnt mogelijk van de Amerikaanse beurs
Chinese toezichthouders willen dat Didi Global, een Chinese concurrent van Uber, van de Amerikaanse beurs verdwijnt. Er zijn zorgen over het lekken van gevoelige gegevens, meldt Bloomberg.
Lees verder

Strengere regels voor delen foto's bij Twitter
Twitter voert strengere regels in voor het delen van foto's van personen zonder hun toestemming. Deze worden voortaan op verzoek verwijderd.
Lees verder

Telenet lanceert eigen 5G netwerk
De Vlaamse kabelaar Telenet lanceert vanaf 6 december zijn eigen mobiele 5G-netwerk. De eerste 5G-zones bevinden zich rond Leuven, Antwerpen en de kust. Klanten met een 5G-smartphone en een ONE-, ONEup-, KLIK- en KING of KONG Business-abonnement kunnen als eersten met 5G aan de slag.
Lees verder