maandag 20 december 2021

Webinar Windturbines op land en luchtvaart

Webinar Windturbines op land en luchtvaart

Wat is het effect van steeds hoger wordende windmolens op vliegroutes en vliegprocedures? Hoe zit het met ontwikkelingen als naderingsdetectie? En hoe werken de verschillende radarsystemen en toetsingsmethodes voor windturbines? Laat u tijdens dit webinar bijpraten over de laatste stand van zaken.

Dit webinar is voor ambtenaren van lokale of provinciale overheden, beleidsontwikkelaars RES en projectontwikkelaars. 

Lees verder

Ruim € 90 miljoen budget in totaal voor SEPP in 2022

Het budget voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) is met € 91,4 miljoen in 2022 fors hoger dan in 2021.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 50)

Is een ondernemer het niet eens met onze beslissing? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen. Op dit moment is 16.222 keer bezwaar gemaakt tegen een beslissing over TVL.

Lees verder

"Met hergebruiken van afval- en regenwater verkleinen we onze CO₂-footprint"

De Zeeuwse camping Olmenveld krijgt een zuiveringsinstallatie en waterbassin. Daarmee kan afval- en regenwater worden opgevangen, gezuiverd en opgeslagen. Campingeigenaar Jos Westerbeke: "Het is goed om iets terug te doen voor de aarde."

Lees verder

Veel gevraagd: wanneer krijg ik mijn vaststellingsverzoek TVL Q2?

Ondernemers kunnen alleen de werkelijke omzet over TVL Q2 2021 doorgeven als zij een vaststellingsverzoek hebben gekregen. We versturen deze verzoeken tot en met januari in fasen. 

Lees verder