dinsdag 7 december 2021

Webinar Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg

Webinar Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg

Verzorgt u een praktijk- of werkleerplaats voor een werkzoekende of een werkende die werkloos dreigt te worden? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van de Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg. Meld u aan voor het webinar om meer te weten te komen over deze nieuwe regeling.

Op dinsdag 14 december van 10.00 tot 11.00 uur informeren wij u over de mogelijkheden die deze nieuwe subsidieregeling biedt voor het om- en bijscholen van werkzoekenden en werknemers die werkloos dreigen te raken.

Lees verder

Nederlandse bedrijven werken samen aan duurzame varkenshouderij China

Op 2 december 2021 hebben 12 bedrijven die actief zijn in de varkenshouderijsector en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend van het programma Partners

Lees verder

Nominaties EZK Energy Award 2021: voorbeelden van verduurzaming energiehuishouding

Mol Freesia BV, TSN Groen en Mijnwater zijn genomineerd voor de EZK Energy Award 2021.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 6 december?

In totaal zijn 353.358 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 48)

Is een ondernemer het niet eens met onze beslissing? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen. Op dit moment is 15.696 keer bezwaar gemaakt tegen een beslissing over TVL.

Lees verder