maandag 13 december 2021

Webinar: Kansen in de Russische luchtvaartsector

Webinar: Kansen in de Russische luchtvaartsector

Bent u actief in de luchtvaartsector? En wilt u uw zakelijke kansen op de Russische markt verkennen? Neem dan op 21 december deel aan het webinar over de burgerluchtvaartsector in Rusland. 

De luchtvaart vormt een belangrijk onderdeel in de economische ontwikkeling van een land, ook voor Rusland en Nederland. Rusland is bezig met de modernisering en verduurzaming van haar burgerluchtvaartsector. Hiervoor kijkt het land onder andere naar Nederlandse bedrijven om mee samen te werken. 

Lees verder

Vanaf 2022 hogere subsidie voor isolatie en warmtepompen

Vanaf januari 2022 verhoogt de Rijksoverheid de subsidiebedragen voor isolatiemaatregelen en (hybride) warmtepompen.

Lees verder

Exporteren naar het VK? Regel dit voor 1 januari 2022

Exporteert u producten naar het Verenigd Koninkrijk (VK)? Per 1 januari 2022 scherpt de Britse overheid de regels verder aan. We zetten de veranderingen hier voor u op een rij.

Lees verder

Webinar: Financiering van Nature-based Solutions in kustgebieden

Heeft u interesse in alternatieve financieringsvormen voor Nature-based Solutions (NbS)? Neem dan deel aan het webinar op 17 december. Tijdens dit evenement krijgt ook u praktische tips over het maken van businesscases voor NbS-projecten.

Lees verder

Octrooiblog: kerstuitvindingen en een hartelijke kerstgroet!

De een haalt half september alvast zingend de dozen met kerstversieringen van zolder, terwijl de ander gillend de deur uit rent bij het horen van Mariah Carey's over-de-top-kerstkraker.

Lees verder