Doorgaan naar hoofdcontent

Raymon de Kruijff koopt b2b-bureau Admix

EMERCE
Raymon de Kruijff koopt b2b-bureau Admix
Raymon de Kruijff neemt het merendeel van de aandelen in het Rotterdamse creatieve b2b-bureau Admix over. aatad
Lees verder

'Zeewolde prima in staat om besluit over datacenter Meta te nemen'
Gemeenteraadsleden zijn prima in staat om te besluiten over het grote datacenter van Meta in Zeewolde. Dat zegt PvdA/GroenLinks-raadslid Yvonne van Bruggen in reactie op de kritiek dat de gemeente zo'n groot project niet alleen kan beoordelen.
Lees verder

Mogelijk tijdelijke oplossing voor werkloze Uber chauffeurs in Brussel
De Brusselse meerderheidsfracties Groen, DéFI, Open VLD en one.brussels-Vooruit hebben een voorstel ingediend bij het Brussels Parlement dat een tijdelijke oplossing moet bieden voor de Uber-chauffeurs die enkele dagen werkloos thuiszitten.
Lees verder

Sendcloud over Black Friday: 134 procent meer pakketten
Een drukkere week heeft e-commerce in de Nederlandse geschiedenis niet gekend, maar toch signaleert Sendcloud geen wezenlijke problemen bij pakketvervoerders. […]
Lees verder

Social Deal neemt concurrent Mijn Mazzel over
Kortingsplatform Social Deal neemt een andere speler op de markt in de Achterhoek over: Mijn Mazzel. De Achterhoekse kortingswebsite gaat verder onder de naam Social Deal.
Lees verder

Bijna drie kwart van de Nederlanders maakt gebruik van slimme apparaten
Bijna drie kwart van de Nederlanders van 12 jaar of ouder bezit inmiddels een of meer slimme apparaten die met internet zijn verbonden en onderling gegevens uitwisselen. Ook wel het Internet der dingen genoemd. Vooral slimme meters voor water, gas of stroom worden veel gebruikt. Dat meldt het CBS op basis van het onderzoek 'ICT-gebruik van huishoudens en personen 2020', dat onder 6500 mensen van 12 jaar of ouder gehouden is van april tot juli 2020.
Lees verder

Salesforce stelt teleur
CRM-reus Salesforce stelde beleggers dinsdag flink teleur met de winstverwachting voor het vierde kwartaal. De cijfers over het derde kwartaal waren wel beter dan verwacht. Het aandeel Salesforce daalde nabeurs meer dan 6 procent.
Lees verder

Reisbranche en reclamewezen hard geraakt door corona
De reisbranche behaalde in het derde kwartaal 109 procent meer omzet, maar deze branche is vorig jaar dan ook verreweg het hardst getroffen. Vergeleken met twee jaar geleden was de omzet in het derde kwartaal van 2021 een kwart lager.
Lees verder

iRobot herkent nu ook de kerstboom
iRobot heeft zijn robotstofzuigers een update gegeven, waardoor ze de kerstboom niet kunnen omstoten. Ook rondslingerende schoenen en sokken kunnen voortaan beter worden ontweken.
Lees verder