maandag 20 december 2021

Percentage subsidie brede weersverzekering omlaag

Percentage subsidie brede weersverzekering omlaag

Heeft u in 2021 de subsidie Brede weersverzekering uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aangevraagd? We hebben meer aanvragen ontvangen dan dat er budget beschikbaar is.

Lees verder

Inspiratietours CO₂-reductie industrie: scope 1, 2 en 3 - uitstootverlaging in de keten

Volg deze herfst en winter weer de online inspiratietours over de mogelijkheden voor CO₂-uitstootverlaging in de industrie. De 3e Inspiratietoursessie gaat over de uitstoot in de hele keten, ook wel verdeeld in scope 1, 2 en 3.

In het Klimaatakkoord wordt gesproken over de 3 verschillende niveaus. Maar wat wordt daarmee bedoeld?

Lees verder

Inspiratietours CO₂-reductie industrie: van fossiele naar circulaire grondstoffen

Volg deze herfst en winter weer de online inspiratietours over de mogelijkheden voor CO₂-reductie in de industrie. In de Week van de Circulaire Economie , van 7 t/m 12 februari, focust de Inspiratietoursessie op de circulaire industrie. Wat doen Nederlandse bedrijven om hun producten en onderdelen, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig in te zetten?

Houd deze pagina in de gaten voor het programma. U kunt zich alvast aanmelden voor deze sessie.

Lees verder

TVL Q4 2021 aanvragen en accountantsproduct nodig? Begin op tijd!

Wil een ondernemer TVL Q4 2021 aanvragen en heeft hij een accountantsproduct nodig? Dan is het belangrijk dat deze op tijd begint. Het aanvragen van een accountantsproduct kost namelijk tijd.

Lees verder

Interreg-project in Dordrecht wint RegioStars publieksprijs 2021

Het Interreg Noordzee Regio-project BEGIN, van leadpartner gemeente Dordrecht, heeft de RegioStars publieksprijs 2021 in de wacht gesleept.

Lees verder