Doorgaan naar hoofdcontent

Omzet Snakeware groeit tot vier miljoen euro: ‘meer was mogelijk’

EMERCE
Omzet Snakeware groeit tot vier miljoen euro: 'meer was mogelijk'
De omzet van de digital specialist uit Sneek komt dit jaar voor het eerst op 4 miljoen euro uit. Tegelijkertijd constateert Snakeware dat de groei dreigt te stagneren, doordat jong talent steeds vaker vanuit de provincie naar de Randstad vertrekt.
Lees verder

Nieuwe aanhouding in onderzoek naar oplichting met nepnieuwswebsites
Half december heeft de FIOD een 28-jarige Amsterdammer aangehouden die zich zou hebben beziggehouden met onder andere oplichting via nepnieuwswebsites. De man kwam bij de FIOD in beeld in een strafrechtelijk onderzoek met doorzoekingen op 22 september.
Lees verder

Eerste Kamer tegen verkoop grond aan Facebook
De Eerste Kamer heeft een in meerderheid een motie aangenomen om geen grond te verkopen aan Facebook-moederbedrijf Meta voor een megadatacenter in Zeewolde.
Lees verder

Haarmerk Keune lanceert iconische NFT's
Keune Haircosmetics lanceert deze week naar eigen zeggen als eerste Nederlandse haarmerk NFT's. De non-fungible tokens zijn geïnspireerd op vier iconische producten uit de Keune geschiedenis.
Lees verder

Eerste afzeggingen CES vanwege omikron
De grote elektronicabeurs CES die 5 januari van start gaat in Las Vegas heeft de eerste afzeggingen binnen.
Lees verder

Russische mediatoezichthouder blokkeert Tor-netwerk
De Russische mediatoezichthouder heeft de toegang tot de website van het netwerk, ook wel bekend als het Dark Web, geblokkeerd. Dat netwerk is onzichtbaar tenzij je de Tor browser gebruikt.
Lees verder

Uitgever New Skool Media in Belgische handen
Roularta Media Group neemt voor een onbekend bedrag de Nederlandse uitgever New Skool Media over. New Skool Media is de op één na grootste magazine-uitgever van Nederland, met 21 mediamerken zoals EW, BeleggersBelangen, Delicious, Kijk en Fiets.
Lees verder

Lynx-r: net geen holodeck
Het is inmiddels een stabiele onderstroom geworden onder de tech pushers, mensen die willen bepalen hoe onze technologische toekomst er moet uitzien.
Lees verder

Kwart Belgen ontvangt digitale post van overheid
De Belgische eBox (vergelijkbaar met Mijn Overheid) telt inmiddels meer dan 3 miljoen actieve toestemmingen, wat neerkomt op 1 op 4 Belgen die voor digitale post van de overheid kiest.
Lees verder