Doorgaan naar hoofdcontent

No Such Ventures investeert 6 miljoen in Goboony

EMERCE
No Such Ventures investeert 6 miljoen in Goboony
Camper deelplatform Goboony heeft 10 miljoen euro opgehaald tijdens een financieringsronde geleid door de Amsterdamse durfinvesteerder No Such Ventures die zelf 6 miljoen financierde.
Lees verder

Valve Steam Deck: Switch killer?
Of hij daadwerkelijk het grote succes van de Nintendo Switch zal evenaren is nog maar de vraag. Dat dit het antwoord hierop is van Valve, moge duidelijk zijn.
Lees verder

Viaplay in maart van start, Grand Prix van Zandvoort ook bij de NOS
Viaplay wordt in maart 20221 in Nederland gelanceerd. Vanaf deze datum brengt de streamingsdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) naar eigen zeggen een uniek aanbod aan premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en -series, en content voor kinderen.
Lees verder

133 miljard dollar voor mobiele apps in 2021
In 2021 wordt voor 133 miljard dollar uitgeven aan apps, wat 20 procent meer is dan in 2020. Daarbij blijft de App Store van Apple meer inkomsten genereren dan Google Play.
Lees verder

bunq gaat als eerste Europese mobiele bank hypotheken verstrekken
bunq gaat als eerste Europese digitale bank hypotheken aanbieden in samenwerking met het Nederlandse hypotheekverstrekker Tulp.
Lees verder

Intelligentste fietspad van Nederland op TU Delft Campus
Op TU Delft Campus is een intelligent stuk fietspad aangelegd dat in kaart brengt hoeveel verkeer met welke snelheid op welk moment erover heen komt. De ondergrondse sensoren in de wegelementen van het bedrijf PlasticRoad, vormen een aanvulling op de bovengrondse sensoren die al in werking zijn op de campus.
Lees verder

Dept introduceert alles-in-één martechplatform voor merken
Dept introduceert Ada by Dept, een eigen marketingtechnologieplatform dat is ontworpen om merken te ondersteunen met hun digitale activiteiten.
Lees verder

Tencent vestigt game-uitgever in Amsterdam
Tencent Games opent een vestiging voor zijn nieuwe uitgeverij Level Infinite die zich gaat richten op het ondersteunen van verschillende studio's van 'hoogwaardige games'.
Lees verder

Eerste overname Twitter onder nieuwe CEO
De nieuwe CEO van Twitter Parag Agrawal zit nog maar net in het zadel of hij heeft al een overname gedaan. Quill, een soort Slack, komt voor een onbekend bedrag in handen van het microblog.
Lees verder