dinsdag 21 december 2021

"Nederland en Zweden kunnen veel van elkaar leren"

"Nederland en Zweden kunnen veel van elkaar leren"

Ga je ondernemen in Zweden? Dan is het heel verstandig om je goed voor te bereiden op een andere cultuur, vertelt ervaringsdeskundige Manuel Harmsen. Hij is Senior Business Development adviseur bij LOGEX en werkt al 6 jaar in Zweden. Hij schakelde de hulp in van RVO en het buitenlandnetwerk.

Hoewel Zweden een hoogontwikkelde markt is, staat het land zeker open voor Nederlandse expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van veilige digitalisering, energietransitie en life sciences & health. Thema's waar de ambassade ook de focus op legt.

Lees verder

Steun- en financieringsregelingen corona ook in 2022 beschikbaar

Om ondernemers en bedrijven te helpen ten tijde van de aangescherpte coronamaatregelen, verlengt het kabinet het economisch steunpakket in 2022.

Lees verder

TVL Q4 2021: ook bij verwacht omzetverlies vanaf 20%

Het percentage omzetverlies voor TVL Q4 2021 gaat omlaag. Ondernemers die minstens 20% omzetverlies verwachten, mogen ook aanvragen. De Europese Commissie moet deze wijziging nog wel goedkeuren.

Lees verder

E-magazine schetst wereldwijde eiwittransitie

Hoe kunnen we een betere balans krijgen tussen het eten van dierlijke eiwitten en plantaardige en nieuwe eiwitbronnen?

Lees verder

TVL terugbetalen: extra mogelijkheden

Kan een ondernemer een te veel ontvangen voorschot niet in één keer terugbetalen? Dan bieden we ruime (renteloze) terugbetalingsmogelijkheden. We hebben extra termijnmogelijkheden toegevoegd.

Lees verder