Doorgaan naar hoofdcontent

Microsoft Teams krijgt versie voor kleine bedrijven

EMERCE
Microsoft Teams krijgt versie voor kleine bedrijven
Microsoft lanceert een aparte versie van Microsoft Teams voor kleine bedrijven. Hiermee kunnen gebruikers onbeperkt videogesprekken van maximaal 30 uur lang voeren.
Lees verder

Blockchain investeerder Maven 11 Capital sluit tweede fonds
Blockchaininvesteringsmaatschappij Maven 11 Capital heeft op 30 november haar tweede fonds, Venture Fund II, gesloten op een bedrag van 120 miljoen dollar.
Lees verder

Moederbedrijf Blokker en BCC stelt beursgang uit
Mirage Retail Group (MRG), het moederbedrijf van onder meer Blokker en Intertoys, ziet voorlopig af van een beursgang. Het winkelconcern doet dat vanwege de 'grillige marktomstandigheden' in retailland.
Lees verder

Google verwijdert vrijwillig Pirate Bay en andere domeinen
Google heeft verwijzingen naar The Pirate Bay en meer dan honderd soortgelijke domeinen vrijwillig uit de zoekresultaten verwijderd voor gebruikers met een Nederlands IP-adres.
Lees verder

Infographic: Een opkomende epidemie ransomware
Iedereen heeft het over corona, maar de virtuele pandemie heet ransomware, oftewel gijzelsoftware. Nieuwe prognoses voorspellen dat ten minste 75 procent van de IT-organisaties tegen 2025 ten minste één ransomware-aanval zal ervaren. Ransomware-aanvallers stemmen hun eisen steeds vaker af op hun slachtoffers. Grote bedrijven worden geconfronteerd hogere losgeldbedragen. Bedrijven zullen zich nog beter moeten beschermen tegen informatiediefstal, gegevensverlies en inbreuk op de privacy.
Lees verder

Emerce Health: 'Happi-app vermindert de ziektelast'
De Stichting Happi ziet een toekomst voor zich waarin de chronisch zieke patiënt zijn ziekte en gezondheid regelt met zijn smartphone. Het platform biedt patiënten kennis, gemak en vertrouwen in de omgang met hun chronische ziekte via monitoring op afstand, medicatie bestellen en tweewekelijkse berichten van de patiëntenvereniging. Initiatiefnemers Joop Arends en Roy Niemantsverdriet vertellen er dinsdag over op Emerce Health, een collectie video's over innovaties in de zorg.
Lees verder

GGD-datalek leidt tot collectieve rechtszaak tegen ministerie van VWS
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) moet aansprakelijk gehouden worden voor het datalek dat begin dit jaar bij de GGD is ontdekt. Dat eist stichting ICAM in een collectieve procedure tegen het ministerie vanwege gebrekkig toezicht.
Lees verder

Bol.com troeft Amazon af op piek feestdagen
De Nederlandse consument ging afgelopen inkoopperiode vaker naar bol.com dan naar Amazon. De gemiddelde korting op Black Friday-deals, zo blijkt nu, lag rond de dertig procent. De drukte koopjesweek ooit verliep zonder grote kleerscheuren.
Lees verder

Pakjesavond blijft ook online populair
Webwinkels hebben het ook na Black Friday nog druk gehad. Webwinkels draaiden de afgelopen zeven dagen een vijfde meer omzet dan dezelfde week een jaar geleden. Die conclusie trekt Betaalvereniging Nederland op basis van betaaldata van de afgelopen week.
Lees verder