dinsdag 7 december 2021

Kunstmatige intelligentie helpt ecologen sneller tellen

EMERCE
Kunstmatige intelligentie helpt ecologen sneller tellen
Wetenschappers van het NIOZ (Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee), WUR (Wageningen University & Research) en EPFL (Swiss Federal Institute of Technology Lausanne) hebben een nieuw deep-learning model ontwikkeld voor het tellen van het aantal zeehonden op luchtfoto's.
Lees verder

Marketingstrategie Sunweb Group naar Dept
Sunweb Group schakelt bureau Dept in om zijn volgende stappen met data, tech en media op strategisch en operationeel niveau te begeleiden.
Lees verder

'Deze dagen piek online aankopen kerstbomen'
Steeds meer Nederlanders kopen hun kerstboom online en doen dat eerder dan vorige jaren. Een trend is de toenemende verkoop van versierde kerstbomen.
Lees verder

Google Pay app arriveert in Nederland
Google brengt vandaag de Google Pay-app uit in Nederland. Tot nu toe was Google Pay alleen beschikbaar als dienst via de app van sommige banken.
Lees verder

Emerce Health: 'Innoveer de eerstelijnszorg'
Er valt veel te innoveren bij de eerstelijnszorg. Dat zegt Pieter Jeekel van Evodoc en The Social Health Company op Emerce Health in een presentatie die naar de toekomst kijkt. "We moeten dat slimmer doen, zodat we de patiënt beter kunnen helpen."
Lees verder

Emerce Health: 'Kostenbesparing niet altijd belangrijk bij zorgtechnologie'
Buiten de zorg zetten digitale diensten de wereld compleet op zijn kop: waarom zou de zorg niet de volgende zijn om de taxi-, reis- of bankensector achterna te gaan? Volgens Fenna Heyning, directeur Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen, en Marlies Schijven, chirurg en hoogleraar Simulatie, Serious Gaming en Applied Mobile Healthcare, is het naïef om te denken dat dat niet gaat gebeuren in de zorg. De vraag is alleen hoe en wanneer.
Lees verder

Emerce Health: 'Medische drone in 2023 al realiteit'
Als ook pakketjes per drone naar consumenten worden gebracht, kunnen medische spoedbezorgingen in de knel komen. Dat vreest Esther van Ommen van Sanquin, de organisatie die in Nederland de bloedvoorziening verzorgt. Samen met Quirijn de Geus van PostNL spreekt zij over de inzet van medische drones op Emerce Health.
Lees verder

Tomorrowmen koopt Marbles Marketing
Het Groningse Tomorrowmen neemt stadsgenoot Marbles Marketing over en vergroot daarmee zijn expertise op het gebied van adverteren voor webwinkels.
Lees verder

T-Mobile en Open Dutch Fiber verglazen de hoofdstad
T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber nu ook in Amsterdam supersnel internet via glasvezel aanbieden. Begin 2022 starten T-Mobile en Open Dutch Fiber met de aanleg rond het Westerpark en in de wijk Bos en Lommer.
Lees verder