dinsdag 14 december 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief over kennisgeving ontwerp-bekendmakingsbesluit voorwaardelijke veiling nie...

Kamerbrief over kennisgeving ontwerp-bekendmakingsbesluit voorwaardelijke veiling niet-landelijke FM-vergunningen
Minister Blok informeert de Tweede Kamer over kennisgeving ontwerp-bekendmakingsbesluit voorwaardelijke veiling niet-landelijke FM-vergunningen.Een gelijk brief is ook naar de Eerste Kamer verzonden.
Lees verder

Bijlage: besluit
Bijlage: besluit
Lees verder

Bijlage 1: Gedachtenwisseling hoge energieprijzen
Bijlage 1: Gedachtenwisseling hoge energieprijzen
Lees verder

Bijlage 2: Energy Prices in the EU – ACER report
Bijlage 2: Energy Prices in the EU – ACER report
Lees verder

Kamerbrief over verslag Formele Energieraad 2 december 2021
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius informeert de Tweede Kamer over verslag Formele Energieraad 2 december 2021.Een gelijke brief is tevens naar de Eerste Kamer verzonden.
Lees verder

Kamerbrief over transparantie herkomst garanties van oorsprong voor hernieuwbare energie
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over het systeem van garanties van oorsprong wat kan leiden tot meer productie van hernieuwbare elektriciteit.. Dit naar aanleiding van het debat van 9 december jl. tijdens de plenaire behandeling van het wetsvoorstel Wet implementatie EU-richtlijn hernieuwbare energie voor garanties.
Lees verder

Kamerbrief over Ontwikkeling leveringstarieven
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK) informeert de Tweede Kamer over de ontwikkeling van de leveringstarieven op de energierekening van januari tot en met november 2021.
Lees verder

Kamerbrief over verslag Raad voor Concurrentievermogen 25 en 26 november 2021
Minister Blok biedt de Tweede Kamer, mede namens de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), het verslag aan van de Raad voor Concurrentievermogen (RvC) op 25 en 26 november 2021.Een zelfde brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.
Lees verder

Kamerbrief over verslag formele Telecomraad 3 december 2021
Minister Blok (EZK)biedt de Tweede Kamer het verslag aan van de formele Telecomraad van 3 december 2021. Een zelfde brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.
Lees verder