maandag 13 december 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief eerste reactie op evaluaties 5 Toegepast Onderzoek Organisaties

Kamerbrief eerste reactie op evaluaties 5 Toegepast Onderzoek Organisaties
Minister Blok (EZK) geeft een eeste reactie op de uitkomsten van evalutaties van 5 Toegepast Onderzoek Organisaties. Dit zijn TNO, Wageningen Research, Deltares, Koninklijk NLR en MARIN.
Lees verder

Kamerbrief over ondernemers en schulden door corona
Staatssecretaris Wiersma (SZW) gaat in op de vraag hoe de dienstverlening voor ondernemers met schulden door corona meer in samenhang kan worden aangeboden en ontsloten voor de doelgroep. Het doel is dat zij beter en sneller worden geholpen bij het oplossen van hun schulden.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Shell verhuist hoofdkantoor naar Engeland en wordt op papier volledig Brits'
Minister Blok (EZK) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Shell verhuist hoofdkantoor naar Engeland en wordt op papier volledig Brits'. De Tweede Kamerleden Van Strien en Klink (beiden VVD) hebben de vragen gesteld.
Lees verder

Kamerbrief over Traject Datavisie Handelsregister.
Minister Blok informeert de Tweede Kamer over Traject Datavisie Handelsregister.
Lees verder

Kamerbrief over stand van zaken CCS
Staatssecetaris Yeşilgöz-Zegerius informeert de Tweede kamer over de stand van zaken over Carbon Capture and Storage (CCS).
Lees verder

Kamerbrief over uitleg inkomsten gaswinning Groningenveld
Minister Blok geeft de de Tweede Kamer uitleg van de inkomsten uit de gaswinning uit het Groningenveld en van de budgettaire doorwerking ervan op de Rijksbegroting.
Lees verder

Kamerbrief over begrotingswijzigingen ten opzichte van de 2e suppletoire begroting 2021 van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Minister Blok informeert de Tweede Kamer over de nu voorziene begrotingswijzigingen ten opzichte van de 2e suppletoire begroting 2021 van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.Een zelfde brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.
Lees verder

Kamerbrief over uitstel beantwoording vragen over zwangere ondernemers en de TVL
Minister Blok informeert de Tweede Kamer
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over 2e suppletoire EZK-begroting 2021
Minister Blok (EZK) geeft antwoord op vragen over de 2e suppletoire begroting voor 2021 van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.
Lees verder