vrijdag 3 december 2021

Exporteren naar het VK: ook de regels voor biologische producten veranderen

Exporteren naar het VK: ook de regels voor biologische producten veranderen

In Nederland geteelde biologische puntpaprika's, tomaten, zuidvruchten liggen in talloze Europese supermarkten. Dus ook in het Verenigd Koninkrijk. Handelt u in biologische producten met het VK? Houd er dan rekening mee dat de Britse douane de eisen aanscherpt voor biologische landbouwproducten en levensmiddelen.

Lees verder

Steunmaatregelen NOW en TVL: wie doet wat?

De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en de TVL zijn misschien wel de bekendste steunmaatregelen. Beide regelingen gaan opnieuw open. 

Lees verder

"Wij versnellen de verduurzaming van nieuwbouw en renovatie in hele korte tijd"

Met het project One-day Makeover wordt het straks mogelijk om binnen een dag een renovatie uit te voeren van een bestaand dak naar een geïsoleerd dak met zonnepanelen van kunststof. "De meeste woningen zijn niet goed geïsoleerd en hebben geen zonnepanelen, waarom zou je dat niet in één keer doen?"

Nederland staat voor een grote opgave om de woningvoorraad te verduurzamen, vertelt Gerard de Leede, technisch directeur bij Solarge. Solarge zit samen met SABIC, Heijmans, Stichting ZOwonen en TU Eindhoven in een consortium voor het project One-day Makeover. 

Lees verder

Vaststelling TVL Q2 2021 is begonnen

Ondernemers die TVL Q2 2021 hebben aangevraagd, ontvangen vanaf deze week per e-mail het vaststellingsverzoek. 

Lees verder

TVL Q4 2021 aanvragen? Een goede voorbereiding helpt!

Wil een ondernemer TVL Q4 2021 aanvragen? Dan kan hij zijn aanvraag vast voorbereiden. Door te checken of hij aan de voorwaarden voldoet, bijvoorbeeld. En over de juiste gegevens beschikt.

Lees verder