maandag 13 december 2021

Emerce Digital Marketing: Tony Chocolonely wil experience center

EMERCE
Emerce Digital Marketing: Tony Chocolonely wil experience center
Het bekende Nederlandse chocolademerk Tony's Chocolonely droomt nog steeds van een experience center zoals Heineken die heeft. Het liefst een fabriek waar consumenten kunnen zien hoe de repen worden vervaardigd. De financiering kwam vorig jaar helaas niet rond, maar het staat nog steeds op de agenda. "Volgend jaar willen we ons vooral concentreren op de internationale expansie, en daarbij gaat e-commerce een belangrijke rol spelen," zegt Daan Cosman, verantwoordelijk voor de digitale strategie bij Tony's Chocolonely, bij Emerce Digital Marketing dat komende donderdag virtueel van start gaat.
Lees verder

Ministers Hugo de Jonge en Grapperhaus winnen prijs voor 'grootste privacyschender'
Demissionair minister Grapperhaus (J&V) en demissionair minister de Jonge (VWS) zijn de winnaars van de Big Brother Awards. Dat maakt digitale burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom vandaag bekend. De Expertprijs, uitgereikt door een vakjury, is dit jaar een oeuvreprijs, voor een hele rits aan misstappen die het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft begaan. Minister de Jonge heeft de meeste stemmen gekregen voor de Publieksprijs, vanwege de slecht doordachte invoering van Coronatoegangsbewijzen.
Lees verder

Amerikaans distributiecentrum van Amazon volledig verwoest door tornado
Een distributiecentrum van Amazon in Edwardsville, Illinois is vrijdagavond ingestort door een tornado.
Lees verder

Topman Better.com exit na massa-ontslag via Zoom
CEO en oprichter Vishal Garg van de Amerikaanse hypotheekverstrekker Better.com is per direct aan de kant gezet nadat hij via Zoom 900 werknemers ontsloeg.
Lees verder

Grootste raadspartij tegen komst datacenter Meta
Leefbaar Zeewolde keert zich tegen de komst van het grote Meta-datacenter in Zeewolde. Er zouden te veel onzekerheden kleven aan het project, zo zegt fractievoorzitter Ben Sonneveld in het tv-programma Over Flevoland Gesproken van Omroep Flevoland.
Lees verder

'Installeer updates tegen ernstige kwetsbaarheid in Apache'
Het Nationaal Cyber Security Centrum waarschuwt voor een ernstige kwetsbaarheid in Apache Log4j. Dit is software die veel gebruikt wordt in webapplicaties en allerlei andere systemen.
Lees verder

Azerion via spac naar Amsterdamse beurs
De Nederlandse uitgever en exploitant van casual games Azerion gaat volgende maand naar de beurs.
Lees verder

Max Verstappen zorgt voor kijkcijferrecord Ziggo netwerk
De Formule 1-slotrace trok zondag een recordaantal kijkers en zorgde ook voor een extreem hoog dataverbruik in de middag bij Ziggo. Gisteren keken er in totaal ruim 5,3 miljoen mensen naar de race in Abu Dhabi. Het record van het totale dataverbruik in de middag is gisteren met 7 procent verder aangescherpt.
Lees verder

Omzet Belgische gamesector steeg vorig jaar met 17 procent
De omzet van de Belgische gamesector is in 2020 met 17 procent gestegen tot 82 miljoen euro. Dat blijkt uit het jaarverslag van Belgian Games, de koepel van de videogamefederaties in Belgiƫ.
Lees verder