donderdag 9 december 2021

Emerce Digital Marketing: Google, FOREO, Tony’s Chocolonely en meer

EMERCE
Emerce Digital Marketing: Google, FOREO, Tony's Chocolonely en meer
Daan Cosman is verantwoordelijk voor de wereldwijde digitale strategie bij Tony's Chocolonely, waaronder e-commerce, de customer journey en CRM. E-commerce groeit snel als kanaal voor het Nederlandse bedrijf en een unieke kans om rechtstreeks met klanten te communiceren over zijn missie. Op Emerce Digital Marketing, de laatste videocollectie van Emerce van dit jaar, vertelt hij over de Make It Personal strategie.
Lees verder

Grootste deel influencer is vrouw
Influencer marketinguitgaven groeiden wereldwijd met 42 procent tot 13,8 miljard dollar in 2021 van 9,7 miljard in 2020, volgens marktonderzoeker Collabstr.
Lees verder

Rusland lanceert eigen versie van TikTok
Rusland heeft een eigen variant van TikTok gelanceerd. De Yappy-app is zelfs ontwikkeld door een dochteronderneming van het staatsbedrijf Gazprom.
Lees verder

Flink breidt boodschappen bezorgservice uit in Nederland
Sinds gisteren bezorgt online super Flink in 22 steden. Ook Amstelveen is aan de bezorggebieden toegevoegd.
Lees verder

Timing is de grote winnaar van Website van het Jaar 2021
Op 9 december 2021 is Timing door het Nederlands publiek verkozen tot dé 'Website van het Jaar 2021' en daarmee de overall winnaar van de 21e editie van deze spannende verkiezing.
Lees verder

Toppers uit gamewereld stappen in Nederlands bedrijf
Twintig prominenten uit de internationale gamewereld investeren in het Deens-Nederlandse bedrijf Bright Star Studios, maker van een op blockchain gebaseerd spel.
Lees verder

Klarna brengt browserextensie uit met kortingscodes
Klarna, bekend als internetkassa, breidt zijn activiteiten verder uit in het e-commerce- en reclamedomein met de introductie van een browserextensie met kortingscodes.
Lees verder

Google pakt Glupteba botnet aan
Google gaat actie ondernemen tegen een botnet genaamd Glupteba, dat zich richt op Windows-systemen en onder andere cryptomunten op geïnfecteerde systemen mijnt.
Lees verder

Kickstarter stapt over op blockchain
Kickstarter, het platform waarop nieuwe producten markt zoeken, start een nieuw bedrijf. Dat gaat een systeem maken voor online crowdfunding dat is gebaseerd op blockchaintechnologie. Wanneer dat gereed is, verhuist Kickstarter zijn infrastructuur naar die nieuwe omgeving.
Lees verder