Doorgaan naar hoofdcontent

Digiship wil tekort digitale marketingspecialisten aanpakken

EMERCE
Digiship wil tekort digitale marketingspecialisten aanpakken
Beeckestijn Business School, Mediaflex en Inhousing.Agency slaan de handen ineen door gezamenlijk talent te werven, te toetsen en op te leiden tot digital marketing specialisten via gespecialiseerde traineeships onder de naam Digiship.
Lees verder

Duurzame bezorgingen webwinkels verdubbeld
De Nederlandse consument laat zijn bestellingen bij webwinkels steeds vaker duurzaam bezorgen als hij de keuze heeft. Logistiek techbedrijf Paazl signaleert een kleine verdubbeling van vier procent vorig jaar naar zeven procent in de afgelopen week.
Lees verder

'Buckaroo verkocht aan Franse investeerder'
Buckaroo wisselt van eigenaar. De ene Franse investeerder neemt het over van de andere en zou daar tussen de 100 à 150 miljoen euro voor betalen.
Lees verder

Kansspelautoriteit pakt reclame tegen illegale kansspelen aan
De Kansspelautoriteit (Ksa) treedt handhavend op tegen 15 affiliates die op websites reclame maakten voor illegale online kansspelen.
Lees verder

Retourvignet.com wil retouren webwinkels verminderen
Een nieuw initiatief van drie ondernemers moet het misbruik van de retouroptie bij webwinkels terugdringen.
Lees verder

Digitale zender KINK wil via rechter op FM
Radiostation KINK gaat naar de rechter om toegang tot een FM-frequentie mogelijk te maken. Het kabinet wil namelijk een noodverlenging geven aan de zittende FM-partijen. Daar is volgens KINK helemaal geen noodzaak toe. Het lost geen wezenlijk probleem op.
Lees verder

Go!Gaming opent eerste locatie in Pathé Schouwburgplein
Op vrijdag 17 december opent Go!Gaming haar eerste locatie in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. De game-locatie is volgens de uitbaters uitgerust met de allerbeste gear, waaronder 3080 RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en Playseat Raceseats.
Lees verder

Tesco in retailmedia, bereik vergelijkbaar met Facebook
Engelands grootste supermarktketen Tesco bundelt de digitale en offline mediakanalen, die in de winkels, om adverteerders een propositie te bieden. Daarbij maakt het gebruik van zijn datatak Dunnhumby.
Lees verder

Geen GSM-paraplu voor gevangenissen
Er komt geen zogenoemde GSM paraplu voor gevangenissen. Met zo'n paraplu zouden gevangenen niet met (gesmokkelde) telefoons kunnen bellen.
Lees verder