woensdag 24 november 2021

Webinar waterstof Latijns-Amerika

Webinar waterstof Latijns-Amerika

Bent u actief in de energiesector, met name waterstof? En wilt u op dit gebied de markten verkennen van Colombia, Chili, Uruguay, Argentiniƫ, Mexico en Panama? Meld u dan aan voor dit online evenement op 9 december.

De waterstof-energiesector staat wereldwijd op een keerpunt. Door de energietransitie beseffen landen en bedrijven dat het gebruik van waterstof en waterstofderivaten (ammoniak, methanol en synthetische brandstoffen) steeds belangrijker wordt.

Lees verder

Duurzame Brabantse boeren versterken elkaar

Het Netwerk Goed Boeren, een groep van vooroplopende Brabantse boeren. groeit met hulp van subsidie uit de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE).

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 46)

Is een ondernemer het niet eens met onze beslissing? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen. Op dit moment is 15.158 keer bezwaar gemaakt tegen een beslissing over TVL.

Lees verder

Invoercertificaten olijfolie 2022 aanvragen in november

Nieuwsbericht 21.025 – Van 23 tot en met 30 november 2021 kunt u invoercertificaten aanvragen voor olijfolie uit TunesiĆ«. De certificaten zijn geldig vanaf 1 januari 2022.

Lees verder

"Ik heb me voor alle zekerheid gemeld bij de WTS, want je weet maar nooit"

Haar hele benedenverdieping stond vier dagen lang ruim een meter onder water. En de kelder stond 14 dagen onder water nadat op 15 juli de Geul buiten haar oevers trad. Riny Lemmers wendde zich gelijk tot haar verzekering. Ook meldde ze haar schade bij de Regeling WTS juli 2021. "Je wilt niet later ontdekken dat je procedurefouten hebt gemaakt en daardoor regelingen misloopt."

Lees verder