maandag 22 november 2021

Webinar over precisielandbouw in Oekraïne

Webinar over precisielandbouw in Oekraïne

Bent u op zoek naar internationale kansen in Oekraïne als technologieprovider of agritech bedrijf? Meld u dan aan voor het webinar 'Precision farming in Ukraine: opportunities for Dutch business' op 14 december.

Tijdens deze online bijeenkomst hoort u meer over de ontwikkelingen in de Oekraïense precisielandbouw en wat uw mogelijkheden zijn in dit land.

Lees verder

Een verzoek om aanvullende informatie: hoe werkt dat?

Voor TVL Q3 2021 zijn ruim 35.000 aanvragen gedaan. Bij 1.355 daarvan hebben we de ondernemer om aanvullende informatie gevraagd. Wat is dan de bedoeling?

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 21 november?

In totaal zijn 352.428 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

WBSO voorlichtingsbijeenkomst

Wilt u met uw bedrijf een Research & Development (R&D)-project uitvoeren of uw kosten voor R&D verlagen? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsbijeenkomst over WBSO op woensdag 8 december.

Tijdens deze bijeenkomst lichten onze adviseurs de WBSO toe en beantwoorden ze uw vragen. Het doel van de bijeenkomst is om u uitgebreid te informeren over de WBSO. Hierna kunt u eenvoudig zelf een aanvraag indienen.

Voor wie?

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zelf WBSO willen aanvragen voor een R&D-project.

Lees verder

"Spellen kunnen een blijvende en broodnodige gedragsontwikkeling in gang zetten"

Games for Health maakt nuttige digitale toepassingen met spelelementen, gericht op gedragsverandering, voornamelijk voor de medische wereld. "Spellen kunnen een blijvende en broodnodige gedragsontwikkeling in gang zetten." Samenwerking met een Zwitsers ziekenhuis is een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf.

Lees verder