vrijdag 5 november 2021

Webinar Investeringsfonds Duurzame Landbouw

Webinar Investeringsfonds Duurzame Landbouw

Hoe kunt u wél omschakelen en de financiering goed regelen? Bij het Investeringsfonds Duurzame Landbouw (IDL) vindt u de financiering die een bank alleen vaak niet kan leveren. Meer weten? Volg het webinar Omschakelen? Ja! En de financiering dan? op 19 november 2021 van 12:00 tot 13:30 uur. Deelname is gratis.

Lees verder

Circulaire pioniers openen hun deuren

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht. Van 7 tot en met 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland circulair!

Lees verder

Uw paard aanmelden in een paar stappen: nu nog gratis

Bent u houder van een paardachtige (paard, pony, ezel of zebra)? Dan is het belangrijk om de verblijfplaats te registreren en het dier aan te melden. Heeft u dit nog niet gedaan?

Lees verder

Op tijd met de vaststelling? Dan sneller een nabetaling

Zo'n 14.000 ondernemers die de vaststelling voor TVL Q1 nog niet hebben ingediend, ontvangen waarschijnlijk een nabetaling. Als ze uiterlijk vrijdag 11 november akkoord gaan, ontvangen ze het bedrag het snelste.

Lees verder

Onderhoud Benelux Patent Platform uitgesteld

In ons nieuwsbericht van 1 november 2021 hebben wij gemeld dat het Benelux Patent Platform (BPP) uit de lucht zou zijn van donderdag 11 november tot maandag 15 november.

Lees verder