Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar: Circulariteit in de bouw, kansen op de Letse markt

Webinar: Circulariteit in de bouw, kansen op de Letse markt

Bent u actief in de bouwsector en wilt u circulaire en duurzame oplossingen aanbieden in Letland? Doe dan mee met het webinar 'Circulariteit in de bouw: kansen op de Letse markt' op 8 december 2021.

Wij organiseren dit webinar naar aanleiding van een sectorstudie over circulariteit in de Letse bouwsector. De studie werd uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het rapport geeft inzicht in de kansen voor Nederlandse ondernemers en toont u de belangrijkste stakeholders op de Letse markt.

Lees verder

Online: Symposium Circulaire Maakindustrie

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in de circulaire maakindustrie? Wat ondernemers op zich af zien komen en hoe maakbedrijven ook juist nu aan de slag kunnen met circulaire economie? Neem dan deel aan de 5e editie van het symposium Circulaire Maakindustrie op dinsdag 7 december 2021.

Lees verder

WTS: hoe ver zijn we op 19 november?

De WTS regeling voor wateroverlast in Limburg opende begin september. Eind oktober ontvingen de eerste gedupeerden hun tegemoetkoming. Hoe ver zijn we op 19 november?

Lees verder

European Innovation Council online workshop: from science to sales

Heeft u een competitief, baanbrekend idee? En wilt u in het lab bewijzen dat het kan dienen als toekomstige technologie? Of heeft u een prototype van een bijzondere innovatie die u op de markt wilt brengen? Schrijf u dan in voor onze online European Innovation Council (EIC) workshop op 9 december.

Ontdek hoe de EIC u kan helpen om uw idee├źn en technologie├źn klaar te stomen van wetenschap naar de markt.

Doelen

Tijdens deze workshop informeert team IRIS van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland u over:

Lees verder

Invoercertificaten granen en rijst 2022 aanvragen in november

Nieuwsbericht 21.026/21.027 – Wilt u invoercertificaten aanvragen voor granen of rijst voor het contingentjaar 2022? Dit kan van 23 tot en met 30 november 2021, 13:00 uur.

Lees verder