dinsdag 30 november 2021

"We willen zelfstandig blijven wonen en voor elkaar zorgen"

"We willen zelfstandig blijven wonen en voor elkaar zorgen"

Toen Huub van Berlo (66) en zijn vrouw Ien Meijers nadachten over hun toekomst, merkten ze dat zij en veel van hun buren behoefte hadden aan een levensloopbestendige woning. Daarom hebben ze hun eigen woonhofje gerealiseerd. "We kunnen het zelf inhoud geven om op een mooie manier oud te zijn en te worden."

Lees verder

Cybersecurity handelsmissie naar San Francisco

Bent u actief of het gebied van cybersecurity en wilt u meer weten over de kansen voor uw bedrijf in Amerika? En wilt u in contact komen met belangrijke spelers in de Amerikaanse cybersecurity sector? Reis dan met ons mee naar de RSA Conference in San Francisco, van 6 tot en met 11 februari 2022.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 28 november?

In totaal zijn 353.136 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 47)

Is een ondernemer het niet eens met onze beslissing? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen. Op dit moment is 15.420 keer bezwaar gemaakt tegen een beslissing over TVL.

Lees verder

"De woonzorgvisie is een weg naar betere samenwerking"

De gemeente Den Helder heeft met het opstellen van een woonzorgvisie de zorgvraag in de gemeente in kaart gebracht. Ze werd hierbij geholpen door het Ondersteuningsteam Wonen en Zorg (OWZ). "Een hele fijne, onafhankelijke brainstormpartner die ons scherp hield."

Lees verder