Doorgaan naar hoofdcontent

Voor het eerst geen dubbele groeicijfers voor Singles Day

EMERCE
Voor het eerst geen dubbele groeicijfers voor Singles Day
Singles Days is donderdag niet de klapper geworden waarop retailers hadden gehoopt. De handelsomzet van Alibaba gedurende elf dagen bedroeg omgerekend 84,5 miljard dollar. Dat is een groei van 8,45 procent, de laagste sinds jaren.
Lees verder

AP beboet Transavia om slechte beveiliging persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt luchtvaartmaatschappij Transavia een boete op van 400.000 euro, wegens het slecht beveiligen van persoonsgegevens. Door die slechte beveiliging kon een hacker in 2019 de systemen van Transavia binnendringen.
Lees verder

52.000 nieuwe mobiele klanten voor T-Mobile
T-Mobile Nederland verwelkomde in het derde kwartaal 52.000 nieuwe mobiele postpaid klanten en 14.000 nieuwe vaste klanten.
Lees verder

VRDays in het teken van het metaversum
Ook dit jaar vindt VRDays, het grootste evenement op het gebied van virtual reality, grotendeels virtueel plaats, al is er ook een fysieke component in de openbare bibliotheek op het Amsterdamse Oosterdok. Of die door kan gaan is onzeker, laat de organisatie weten. Dat hangt af van de coronamaatregelen die het kabinet vrijdagavond aankondigt.
Lees verder

EDAY: Design thinking mengen met managers
"Je kunt design thinking ook toepassen op organisaties", zegt Arnoud Bladergroen, Chief Design Thinking van KLM. "Het is de kunst om dat samen te brengen met hoe managers denken."
Lees verder

EDAY: de impact van exponentiële technologieën
Technologie ontwikkelt zich steeds sneller. Toen in de negentiende eeuw liften opkwamen, werd er geklaagd over het jachtige bestaan. Het was de tijd dat de automobiel, elektriciteit en de telefoon decennia nodig hadden om een breed publiek te bereiken, als die het zich al kon veroorloven.
Lees verder

EDAY: Verf-app van Gamma staat symbool voor brede technische strategie
Natuurlijk is het stiekem best handig, zo'n augmented reality app waarmee je thuis al kunt kijken hoe een kleur verf op jouw eigen muur staat. Maar de verfapp van Gamma Nederland, Karwei en Gamma België (oftewel Intergamma) is een serieuze reactie op de concurrentie waar Intergamma steeds meer mee te maken krijgt. Je hoort er meer over op EDAY.
Lees verder

Wikimedia organiseert virtueel congres
Wikimedia Nederland organiseert morgen, zaterdag 13 november, WikiconNL. Een virtuele conferentie over Wikipedia, Wikimedia en vrije toegang tot informatie in de breedste zin van het woord.
Lees verder

Telefonica wil tot 4000 banen schrappen
De grootste telecomaanbieder van Spanje Telefonica wil in de eerste eerste helft van 2022 tussen de 2000 en 4000 banen schrappen via vrijwillig ontslag.
Lees verder