maandag 1 november 2021

Tips voor accountants én ondernemers

Tips voor accountants én ondernemers

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) gaf 28 oktober een webinar speciaal over de TVL. De uitleg en tips zijn waardevol voor accountants en ondernemers.

Lees verder

Online presentatie sectorstudie HTSM: Smart city São Paulo

Bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector in de grootste stad van Zuid-Amerika, specifiek op het gebied van 'smart city'? Of wilt u meer weten over het privatiseringsplan van São Paulo? Doe op 25 november mee met het webinar over de sectorstudie HTSM.

Lees verder

Informatie- en matchmakingbijeenkomst Eureka call Cell-Based Technologies

Houdt u zich als life sciences ondernemer of onderzoeker bezig met cell-based technologieën? Bent u geïnteresseerd in de samenwerkingsmogelijkheden met Vlaamse partners? Meld u zich dan aan voor deze informatie- en matchmakingbijeenkomst op 1 december 2021.

Lees verder

"De OWZ-expert helpt ons een inclusieve woonwijk realiseren"

Zorgorganisatie Patyna wilde van een bestaande zorglocatie -een inclusieve wijk maken. Ondanks gelijke ambities kwamen ze er met de gemeente niet uit. "Het Ondersteuningsteam Wonen en Zorg (OWZ) hielp ons het gesprek opnieuw aan te gaan," vertelt Hans van Esschoten, programmamanager huisvesting bij Patyna.

Lees verder

Beëindiging TVL: in totaal 6,2 miljard toegekend

Nu de economie zich sterk herstelt, is de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) beëindigd. In 16 maanden tijd dienden ondernemers 351.000 aanvragen in. In totaal werd € 6,2 miljard aan TVL-steun toegekend.

Lees verder