donderdag 4 november 2021

‘Startupecosysteem creëert 130.000 banen in Nederland’

EMERCE
'Startupecosysteem creëert 130.000 banen in Nederland'
Het Nederlandse startupecosysteem creëert 130.000 lokale banen in het gehele land. Dit blijkt uit de derde editie van het Startup Employment Report van Techleap.nl en CBRE, in samenwerking met Dealroom.
Lees verder

Somnox presenteert nieuwe slaaprobot
Vijf jaar geleden ontketende Somnox naar eigen zeggen een 'revolutie op slaapgebied' met de eerste slaaprobot ter wereld. Inmiddels is het tijd voor Somnox 2.
Lees verder

DHL rekent op recordwinst in 2021
Deutsche Post DHL Group verwacht een brutowinst van meer dan 7,7 miljard euro in 2021. De omzet in het derde kwartaal steeg alleen al 23,5 procent tot 20 miljard euro. De drijvende kracht achter de dynamische ontwikkeling was met name de merkbare toename van de wereldhandel.
Lees verder

TikTok wordt apart bedrijf, reorganisatie voor moeder ByteDance
Het Chinese ByteDance gaat TikTok onderbrengen in een apart bedrijf. De huidige CFO Chew Shou Zi wordt directeur van het nieuwe onderdeel.
Lees verder

Visma koopt Mijwebwinkel
Softwarebedrijf Visma neemt Mijnwebwinkel over om zich een positie te verwerven in de e-commercebranche in Nederland en België.
Lees verder

Winstsprong voor Criteo
Criteo, een leverancier van reclametechnologie, heeft de winst zien groeien van vijf naar 24 miljoen euro in het tweede kwartaal. De verkopen namen toe met acht procent.
Lees verder

Klarna koopt nog een prijsvergelijkingssite
Klarna heeft voor een onbekend bedrag de Scandinavische prijsvergelijker Pricerunner overgenomen.
Lees verder

Nederlands Amberscript haalt tien miljoen dollar op
Amberscript ontvangt venture capital ter waarde van tien miljoen dollar. Het techbedrijf ontwikkelde technologie om goede transcripties te maken van digitale audio- en video-opnames.
Lees verder

Didiyo start bezorgapp voor etnische supermarkten
De nieuwe bezorgapp Didiyo wil producten van lokale etnische supermarkten thuisbezorgen: van Turkse broden tot Marokkaanse thee.
Lees verder