maandag 15 november 2021

Presentatie marktrapport Kansen in Indiase ruimtevaart

Presentatie marktrapport Kansen in Indiase ruimtevaart

Bent u actief in de ruimtevaarttechnologie en wilt u meer weten over de mogelijkheden in India? Meld u dan aan voor de presentatie van het nieuwe marktrapport op donderdag 25 november.

Experts praten u bij over ontwikkelingen en kansen in de markt voor upstream en downstream ruimtevaarttechnologie. Nederlandse en Indiase ondernemers vertellen over hun ervaringen. De voertaal is Engels.

Lees verder

Doe mee aan het nationaal onderzoek elektrisch rijden
Dashboard elektrische auto

Wij vragen uw hulp bij het Nationale EV en berijdersonderzoek. Dit onderzoek brengt jaarlijks de ervaringen van elektrische rijders en hun rijgedrag in kaart.

Lees verder

Uitstootvermindering industrie vraagt uitbreiding energie-infrastructuur

De Nederlandse industrie kan broeikasgasuitstoot met meer dan de helft verminderen, maar hiervoor is een uitbreiding van het energie-infrastructuur nodig.

Lees verder

Niet Flevoland, maar Zuid-Holland koploper elektrische auto's

De meeste elektrische auto's in Nederland staan in Zuid-Holland. Dit is de uitkomst van een onderzoek naar de locaties van elektrische auto's.

Lees verder

Inspiratietours CO₂-reductie industrie: toepassing van e-boilers

Volg deze herfst en winter weer de online inspiratietours over de mogelijkheden voor CO₂-reductie in de industrie.  Op 23 november gaat het over e-boilers.

Bent u bezig met de elektrificatie van uw warmtevraag? En bent u benieuwd hoe u rendabel en duurzaam kunt inspelen op de volatiele energiemarkt? Dan is dit webinar iets voor u.

Lees verder