Doorgaan naar hoofdcontent

‘Omzetgroei TikTok eigenaar ByteDance vertraagt’

EMERCE
'Omzetgroei TikTok eigenaar ByteDance vertraagt'
TikTok-eigenaar ByteDance ziet zijn bruto-omzet dit jaar met 60 procent toenemen naar omgerekend 63 miljard dollar. De omzetgroei is daarmee iets lager dan een jaar eerder. De onbevestigde cijfers zijn gepubliceerd door The Information.
Lees verder

Picnic opent nieuw distributiepunt in Maastricht
Online supermarkt Picnic komt eind van dit jaar naar Maastricht. Daar wordt ook een nieuw distributiecentrum geopend. Na Venlo en Heerlen is dit de derde stad in de zuidelijke provincie voor de websuper.
Lees verder

Ad Alliance en Dag & Nacht Media bouwen aan toekomst van podcast adverteren
Ad Alliance, het reclameverkoophuis van RTL Nederland, ViaCom, Disney en Discovery, en podcastpartij Dag & Nacht Media bundelen de krachten om podcast adverteren 'naar een hoger niveau te tillen'. Er wordt samengewerkt op het gebied van pre- en post-roll verkoop.
Lees verder

Google bouwt zesde Belgische datacenter bij Charleroi
Google heeft een stuk grond van 53 hectare gekocht in het Ecopôle-bedrijvenpark in Farciennes om er zijn alweer zesde Belgische datacenter te bouwen. Dat melden onder meer De Tijd en L'Echo.
Lees verder

Meerderheid medewerkers Picnic stemt voor nieuwe cao
Medewerkers van Picnic hebben een positieve stem uitgebracht voor de nieuwe e-commerce-cao die de websuper overeenkwam met vakbond De Unie. 85 procent van de medewerkers is vóór de verbeterde arbeidsvoorwaarden.
Lees verder

Dille & Kamille kiest voor Bringly als duurzame bezorgpartner
Dille & Kamille gaat online bestellingen CO2-neutraal en op dezelfde dag bezorgen door samen te werken met Bringly, het duurzame verzendnetwerk voor retailers in Europa. De bestellingen worden verwerkt en bezorgd per fiets of elektrische auto vanuit de fysieke winkels van Dille & Kamille in Nederland, België en Duitsland.
Lees verder

Telenor sluit cloudpact met Google
Het internationaal werkende mobiele telecombedrijf Telenor gaat de clouddiensten van Google strategische inzetten.
Lees verder

E-commerce Walmart stijgt 8 procent
De e-commerce omzet van het Amerikaanse warenhuis Walmart is in het derde kwartaal 8 procent gegroeid ten opzichte van vorig […]
Lees verder

viaBOVAG.nl en HEMA winnaars van de Friends of Search Awards 2021
Tijdens Friends of Search Amsterdam zijn vandaag de winnaars van de Friends of Search Awards 2021 bekendgemaakt. In de categorie SEO kwam viaBOVAG.nl als winnaar uit de bus. In de categorie SEA (PPC) trok HEMA aan het langste eind.
Lees verder