donderdag 4 november 2021

Nieuwe woningwaarde-app helpt huizenzoekers

EMERCE
Nieuwe woningwaarde-app helpt huizenzoekers
De almaar toenemende prijzen van koopwoningen lijken nog altijd geen maximum te hebben bereikt en kopers nemen in de huidige marktomstandigheden steeds meer financieel risico om de kans op een succesvol bod te verhogen.
Lees verder

Binnenkort advertenties in gratis versie Zoom
Zoom gaat advertenties op het web tonen in de gratis versie van zijn videovergadersoftware. Voorlopig verschijnen die alleen als een gesprek eindigt.
Lees verder

Fraudehelpdesk waarschuwt voor telefoonfraude
De Fraudehelpdesk waarschuwt voor telefoonfraude namens de 'National Police' of de 'Dutch Supreme Court' (Hoge Raad der Nederlanden).
Lees verder

Intus lanceert FlexHub voor regionale samenwerking in de zorg
Intus lanceert de FlexHub, een online platform waarmee organisaties in de regio personeel met elkaar uit kunnen wisselen. De FlexHub verbindt zorgorganisaties zodat zij elkaar kunnen helpen door onderling personeel uit te wisselen. Hiermee wil Intus bijdragen aan het oplossen van personeelstekorten in de zorg.
Lees verder

John Beerens, bol.com, Pearle, RTL Nederland en Transavia winnaars van de DDMA Dutch CRO Awards 2021
De DDMA Dutch CRO Awards 2021 zijn gewonnen door John Beerens, bol.com, Pearle en RTL Nederland. Transavia wist de publieksprijs in de wacht te slepen.
Lees verder

Solide kwartaal voor Dropbox
Virtueel opslagbedrijf Dropbox sluit opnieuw een solide kwartaal af. De totale omzet bedroeg 550,2 miljoen dollar, een stijging van 12,9 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De winst is zowat verdubbeld naar 75,6 miljoen.
Lees verder

Opvallend weinig nieuwe gebruikers voor Pinterest
Er zit weinig groei meer in het aantal gebruikers van Pinterest. Het aantal maandelijks actieve gebruikers steeg in een jaar tijd slechts 1 procent naar 444 miljoen. Ten opzichte van het vorige kwartaal nam het aantal gebruikers zelf licht af.
Lees verder

Eerste bescheiden winst voor Uber
Uber rapporteerde donderdag zijn eerste winstgevende kwartaal in zijn tienjarig bestaan. De aangepaste brutowinst voor rente en belastingen bedroeg nog wel een bescheiden 8 miljoen dollar. Een jaar geleden werd nog een verlies geboekt van 625 miljoen dollar.
Lees verder

Airbnb sterkste kwartaal ooit, Expedia niet
Het aantal boekingen is bijna op het niveau van 2019, maar qua omzet en winst boekt Airbnb nu al het beste kwartaal. Expedia daarentegen heeft nog een lange weg te gaan.
Lees verder