Doorgaan naar hoofdcontent

Microsoft rolt Xbox Cloud Gaming voor de Xbox uit

EMERCE
Microsoft rolt Xbox Cloud Gaming voor de Xbox uit
Microsoft rolt zijn Xbox Cloud Gaming voor de Xbox Series X/S en de Xbox One per direct uit naar onder meer de Benelux.
Lees verder

Time to momo start crowdfunding voor doorontwikkeling app
De Rotterdamse uitgever van stedengidsen mo'media is een crowdfundingactie gestart om de financiering rond te krijgen voor de doorontwikkeling van haar gepersonaliseerde app.
Lees verder

Kledingmarkt Vinted heeft mogelijk Europese privacyregels overtreden
Vinted.com, de Litouwse app voor de verkoop van tweedehands kleding en spullen, ligt onder vuur. Europese privacytoezichthouders onderzoeken klachten van gebruikers die een gescande kopie van hun identiteitsbewijs moesten opsturen om hun geld te krijgen.
Lees verder

Coolblue opent eerste winkel in Duitsland
Coolblue opent vandaag zijn eerste winkel in Duitsland, in het centrum van Düsseldorf. De webwinkel was al langer in de lucht.
Lees verder

Apple Car misschien al in 2025
Een doorbraak in het chipdesign geeft Apple eindelijk een richting in de route die het kan bewandelen bij het ontwerpen van een elektrische auto. De grootste optimisten bij de computermaker gokken dat het eerste voertuig misschien al wel in 2025 uit de fabriek kan rollen.
Lees verder

Black Friday vandaag begonnen
De eerste kortingsfeestjes bij webwinkels zijn al begonnen terwijl Black Friday nog een week verwijderd is. E-commerce-expert Toon Hendrikx ziet de koopjes steeds eerder in de schappen liggen.
Lees verder

VRDays verkast naar Rotterdam
De 8ste editie van VRDays Europe/Immersive Tech Week, het grootste Europese evenement op het gebied van VR, vindt volgend jaar november plaats in de Rotterdamse Doelen.
Lees verder

Hoge Raad: Airbnb hoeft servicekosten niet terug te betalen
De Hoge Raad vindt dat Airbnb zowel aan huurders als verhuurders bemiddelingskosten in rekening mag brengen. Dat blijkt uit antwoorden van de Hoge Raad op vragen van het rechtbank Rotterdam. Daarmee lijkt een rechtszaak van verschillende claimorganisaties waaronder Claimservice te ontsporen.
Lees verder

Vuurwerkverbod geen grote gevolgen voor webwinkels
Het vandaag afgekondigde vuurwerkverbod heeft nauwelijks gevolgen voor webwinkels. Vuurwerk mag wel online worden verkocht, maar niet aan huis worden bezorgd.
Lees verder