dinsdag 2 november 2021

Kansenwebinar over landbouwtechnologie in Kentucky

Kansenwebinar over landbouwtechnologie in Kentucky

Bent u actief in de agritechsector, dus de combinatie van landbouw met nieuwe technologie├źn? En wilt u de Amerikaanse markt verkennen? Neem dan op 22 november deel aan het webinar en hoor wat uw kansen zijn!

Kentucky en nieuwe landbouwtechnologie

In de Amerikaanse staat Kentucky gebeurt al veel op het gebied van agritech. Het bedrijf AppHarvest heeft de eerste stap gezet om de vroegere mijnbouwstaat om te vormen tot een agritechstaat. Dit doet AppHarvest in samenwerking met de overheid in Kentucky.

Lees verder

Webinar Kansen in Canada: plantaardige en alternatieve eiwitten

Bent u actief in de technologie voor voedselverwerking? De Canadese markt is zeer interessant. In dit webinar praten we u bij over de laatste ontwikkelingen en kansen in Canada op het gebied van plantaardige en alternatieve eiwitten.

Canada investeert flink in deze groeisector. Gaat u er machines en technologie leveren?

Lees verder

Webinar Voorlichting subsidie innovatie stalsystemen

Bent u veehouder? En heeft u een nieuwe techniek of maatregel bedacht om stalemissies te verminderen en dierenwelzijn en brandveiligheid te verbeteren? Vanaf 22 november 2021 is de derde openstelling voor subsidie innovatie stalsystemen. Wilt u meer informatie? Neem dan deel aan ons online webinar.

Webinar Voorlichting subsidie innovatie stalsystemen

Op dinsdag 16 november van 13:00 uur tot 14:00 uur. Onze experts Edwin Nijdam, adviseur Veehouderij en Patricia Kok, projectleider Sbv geven tips en antwoorden op al uw vragen. Zoals:

Lees verder

Benelux Patent Platform uit de lucht van 11 tot 15 november

Van donderdag 11 november 16:00 uur tot maandag 15 november is het Benelux Patent Platform (BPP) offline. Dit vanwege onderhoud aan het platform en de implementatie van een nieuwe release.

Lees verder

Nieuwe registratieregels voor honden

Sinds 1 november 2021 zijn er nieuwe identificatie- en registratieregels voor honden. Deze regels zijn een belangrijke stap in de strijd tegen illegale hondenhandel.

Lees verder