Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief over Meerjarenprogramma Infrastructuur Energie en Klimaat (MIEK)

Kamerbrief over Meerjarenprogramma Infrastructuur Energie en Klimaat (MIEK)
Minister Blok (EZK) en staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK – Klimaat en Energie) informeren de Tweede Kamer over de voortgang die het afgelopen jaar is geboekt bij het Meerjarenprogramma Infrastructuur Energie en Klimaat (MIEK).
Lees verder

Brief Aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal
Minister Blok, minister Hoekstra, staatssecretaris Vijlbrief en staatssecretaris Wiersma sturen de Tweede Kamer de Brief Aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal
Lees verder

Kamerbrief over aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal
Lees verder

Aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal 2021
Minister Blok (EZK) informeert de Eerste Kamer over de aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal van 2021.
Lees verder

Antwoorden op kamervragen over tuinder die stopt vanwege hoge gasprijzen
Minister Schouten (LNV) geeft antwoord op kamervragen over tuinder die stopt vanwege hoge gasprijzen. De Tweede Kamerleden Valstar en Erkens (beiden VVD) hebben deze gesteld.
Lees verder

Antwoorden op resterende Kamervragen Commissiedebat Energieraad 25 november 2021
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) reageert op de vragen die tijdens het Commissiedebat Energieraad van 25 november 2021 niet konden worden beantwoord wegens tijdsgebrek. Ook geeft zij antwoord op de vraag van Tweede Kamerlid Van Raan (Partij voor de Dieren) om de inzet op het gebied van biomassa in het BNC-fiche over de hernieuwbare energierichtlijn (RED) nogmaals na te gaan.
Lees verder

Kamerbrief over de aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal
Minister Blok (EZK) en Hoekstra (FIN) sturen de aanvullende aanpassingen in het steunpakket in het vierde kwartaal naar de Tweede Kamer.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over afgegeven opsporingsvergunningen aardwarmte in (huidige en toekomstige) drinkwatergebieden
Minister Blok (EZK) meldt dat de antwoorden op vragen over de afgegeven opsporingsvergunningen voor aardwarmte in (huidige en toekomstige) drinkwatergebieden later komen dan gebruikelijk.  Antwoorden volgen voor het Commissiedebat Mijnbouw/Groningen dat plaatsvindt op 9 december a.s. De vragen zijn gesteld door de leden Van Esch en Van Raan (beiden PvdD).
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij beantwoording vragen Fiche: Verordening Raamwerk Europese Digitale Identiteit
Staatssecretaris Knops (BZK) beantwoordt, mede namens minister Blok (EZK), vragen over het Fiche: Verordening Raamwerk Europese Digitale Identiteit.
Lees verder