Doorgaan naar hoofdcontent

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief reactie op rapport 'Verscheurd vertrouwen'

Kamerbrief reactie op rapport 'Verscheurd vertrouwen'
Minister Blok (EZK) en minister Ollongren (BZK) reageren op het rapport 'Verscheurd vertrouwen' van de Nationale ombudsman.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over additionele middelen voor ontwikkelings- en investeringsmaatschappijen
Minister Blok (EZK) beantwoordt Kamervragen over additionele middelen voor ontwikkelings- en investeringsmaatschappijen. De vragen zijn van de Kamerleden Van Dijk en Nijboer (beiden PvdA).
Lees verder

Kamerbrief over analyse aardbeving Garrelsweer en monitoringsverplichtingen
Minister Blok (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over de analyse aardbeving Garrelsweer en monitoringsverplichtingen.
Lees verder

Kamerbrief bij Marktbarometer Aanbieding Slimme Meters: Eindrapportage 2020
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de uitkomsten voor 2020 van de Marktbarometer Aanbieding Slimme Meters.
Lees verder

Aanbiedingsbrief antwoorden Kamervragen over reactie op notitie ICT-investeringen overheid
Staatssecretaris Knops (BZK), minister Blok (EZK) en minister Grapperhaus (JenV) sturen de antwoorden op vragen over de kabinetsreactie op de stafnotitie 'ICT-investeringen door de overheid' naar de Tweede Kamer.
Lees verder

Antwoorden Kamervragen over reactie op notitie ICT-investeringen overheid
Staatssecretaris Knops (BZK), minister Blok (EZK) en minister Grapperhaus (JenV) geven antwoord op vragen over de kabinetsreactie op de stafnotitie 'ICT-investeringen door de overheid'. De vaste commissie voor Digitale Zaken in de Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over zonnepanelen op daken
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over zonnepanelen op daken. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft deze vragen gesteld.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over onderzoek van Indufor naar biomassa uit Estland
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over het onderzoek van Indufor naar biomassa uit Estland, in reactie op het SOMO-rapport. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Antwoorden Kamervragen over uitvoering motie onderzoek afstandsnormen windmolens op land
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de uitvoering van de motie-Erkens-Leijten over onderzoek naar de effecten van afstandsnormen voor windmolens op land. De Tweede Kamerleden Erkens (VVD) en Leijten (SP) hebben deze vragen gesteld.
Lees verder