Doorgaan naar hoofdcontent

Interview met Ina Sok: kunstenaar en buurtbewoner

de Duurzame Wereld
Interview met Ina Sok: kunstenaar en buurtbewoner
Interview met Ina Sok: kunstenaar en buurtbewoner Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Onderzoek duurzame energie van waterschappen in de regio
Onderzoek duurzame energie van waterschappen in de regio De Unie van Waterschappen heeft in het kader van het Klimaatakkoord een subsidie van 1,2 miljoen euro gekregen van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor een driejarig onderzoeksprogramma. Met STOWA zijn de handen ineen geslagen om voor de… Read more › The...
Lees verder

Ronald McDonald Hoeve en Main: het partnerschap uitgelicht
Ronald McDonald Hoeve en Main: het partnerschap uitgelicht Het bericht Ronald McDonald Hoeve en Main: het partnerschap uitgelicht verscheen eerst op MAIN Energie. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

De Universiteit Utrecht dook in haar afval
De Universiteit Utrecht dook in haar afval De Universiteit Utrecht onderzocht de samenstelling van haar restafval door middel van een sorteeranalyse en deelt haar ervaring. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Menswaardige Governance: op weg naar een Good Practice voor bestuurders en commissarissen
Menswaardige Governance: op weg naar een Good Practice voor bestuurders en commissarissen ... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

FEA Kenniscafé over verduurzamen met woningcorporaties Mercatus, OFW en Centrada
FEA Kenniscafé over verduurzamen met woningcorporaties Mercatus, OFW en Centrada Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Windpark Midden-Betuwe heeft voorkeur voor 7 windmolens
Windpark Midden-Betuwe heeft voorkeur voor 7 windmolens In mei 2021 nam Betuwewind de ontwikkeling van Windpark Midden-Betuwe over van Yard Development. De leden van Betuwewind legden € 300.000 bij elkaar om risicovol in dit project te investeren. Graag praten we je bij over de stand van zaken: Betuwewind en mede-initiatiefnemer Betuwemolen kiezen
Lees verder

Algemene vergadering van aandeelhouders ProRail 19 november 2021 inclusief aanpak door ProRail van tekorten verkeersl...
Algemene vergadering van aandeelhouders ProRail 19 november 2021 inclusief aanpak door ProRail van tekorten verkeersleiding Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen in relatie tot diverse berichten over het tekort aan verkeersleiders bij ProRail
Beantwoording Kamervragen in relatie tot diverse berichten over het tekort aan verkeersleiders bij ProRail Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Mobiele showroom Duurzaam Bouwloket vrijdag afgelast vanwege harde wind
Mobiele showroom Duurzaam Bouwloket vrijdag afgelast vanwege harde wind Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Concept uitgangspunten afbouw van het Groningenveld
Concept uitgangspunten afbouw van het Groningenveld Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder