Doorgaan naar hoofdcontent

Instabox: capaciteit twee keer verdubbeld

EMERCE
Instabox: capaciteit twee keer verdubbeld
Instabox Nederland heeft zijn capaciteit afgelopen maanden twee keer verdubbeld om de logistieke druk van de feestdagen te kunnen verwerken.
Lees verder

Thuiswerkverkeer KPN trekt weer aan
Het thuiswerkverkeer op het vaste KPN-netwerk is na de nieuwe coronamaatregelen van de overheid met bijna een derde toegenomen. Dat blijkt uit de jongste gegevens van het telecombedrijf.
Lees verder

Eerste stap gezet voor Europese wet digitale markten
De commissie Interne Markt van het Europees Parlement heeft dinsdag ingestemd met het voorstel voor de wet digitale markten (Digital Markets Act, DMA), die in december vorig jaar gepresenteerd door de Europese Commissie.
Lees verder

Nieuw wetsontwerp om de uitwassen in de Belgische bezorgsector aan te pakken
De Belgische Minister van Post Petra De Sutter (Groen) komt met een wetsontwerp om de uitwassen in de bezorgsector aan banden te leggen. Zij doet dit nadat bij enkele van de depots van PostNL misstanden zijn geconstateerd.
Lees verder

Microsoft kondigt drie datacenters in België aan
Microsoft vestigt drie Azure datacenters in België. Daarmee zijn 60.000 banen gemoeid.
Lees verder

'Fraude met online betalingen stijgt tijdens Black Friday'
In aanloop naar de Black Friday-periode signaleert beveiliger Kaspersky een duidelijke toename van phishingaanvallen die online betaalpagina's nabootsen. Dit aantal is meer dan verdubbeld, zo blijkt uit het rapport 'Black Friday 2021: How to Have a Scam-Free Shopping Day'.
Lees verder

Elektrische fatbikes: PHATFOUR versus SUPER73 S2
Oorspronkelijk gemaakt voor 'off road' crossen op het strand of in het bos, nu zie je ze steeds vaker in steden langsfietsen, de fat bike. Ze lijken dan ook op een crossmotor met de bijhorende brede wielen. Voordeel van deze brede wielen is dat ze naast de functie van grip en vering, aardig wat afrolgeluid op het wegdek fabriceren en op afstand hoorbaar zijn. Aangezien de meeste fat bikes te hard rijden, een aardige bijkomstigheid. De modellen variëren van crossfiets tot stadsfiets, wij vergeleken de PHATFOUR met de SUPER73 S2.
Lees verder

IBC2021 Amsterdam alsnog afgeblazen
De grote beurs voor omroeptechnologie IBC2021 is alsnog geannuleerd. Eerder meldde de organisatie dat de beurs begin december toch plaats zou vinden.
Lees verder

Rusland verscherpt maatregelen tegen Amerikaanse techbedrijven
Rusland verplicht Amerikaanse techbedrijven om uiterlijk eind 2021 lokale kantoren te openen als ze in het land willen blijven opereren. Bedrijven zonder officiële vertegenwoordiging moeten het land verlaten.
Lees verder