woensdag 3 november 2021

ING: Woonbranche koploper in groei online omzet

EMERCE
ING: Woonbranche koploper in groei online omzet
De omzet van winkels en groothandels in meubels en woninginrichting floreert. Sinds 2015 is de gemiddelde jaarlijkse omzetgroei in 'home & living' 6 procent in de detailhandel en 9 procent in de groothandel. Binnen de retailsector was de woonbranche in het eerste halfjaar van 2021 zelfs koploper in de groei van online omzet.
Lees verder

Nieuwe MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent op 18 november
MediaMarkt opent op 18 november haar reeds eerder aangekondigde nieuwe concept MediaMarkt Tech Village Rotterdam aan het Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel was al eerder aangekondigd.
Lees verder

Zalando introduceert Plus-lidmaatschap in Nederland
Modemarktplaats Zalando lanceert vandaag zijn Zalando Plus-lidmaatschap voor Nederlandse klanten, waarmee zij extra voordelen krijgen. Het abonnement omvat onbeperkte gratis express levering – zelfs al de volgende avond – en een gratis ophaalservice voor retourzendingen.
Lees verder

Marc Overmars staakt activiteiten voor online piramidespel Xpose Protocol
Marc Overmars heeft zijn werkzaamheden voor het schimmige cryptobedrijf Xpose Protocol met onmiddellijke ingang gestaakt. Dat laat een woordvoerder van Ajax weten aan Het Parool en BNR. De Ajax-directeur had een officiƫle functie als 'adviseur' van wat in de media steevast een piramidespel wordt genoemd.
Lees verder

Orderchamp opent kantoor in Berlijn
Orderchamp, een online marktplaats voor merken en retailers, opent vandaag zijn kantoor in Berlijn.
Lees verder

C&A Amsterdam krijgt omnichannel winkel
De vestiging van C&A in Amsterdam centrum gaat verhuizen. De verwachting is dat zij in het voorjaar van 2022 al haar klanten in een klantvriendelijke winkel gaat verwelkomen.
Lees verder

Red je Pakketje 'volledig fossielvrij' dankzij investering van € 7,5 miljoen
Dankzij een investering van 7,5 miljoen euro bezorgt Red je Pakketje vanaf 1 november volledig fossielvrij. De marktleider in 'same day delivery' zet daarmee een grote stap in zijn missie om eind 2022 volledig elektrisch en CO2-vrij te bezorgen. De financiering is mede mogelijk gemaakt door Beequip.
Lees verder

Epic Games en Yahoo trekken zich terug uit China
Nog meer westerse techbedrijven trekken zich terug uit China vanwege de toenemende beperkingen. Yahoo verlaat het land en ook het populaire Fortnite zal niet langer beschikbaar zijn.
Lees verder

Microsoft brengt Defender for Business uit voor kleine bedrijven
Microsoft brengt een apart beveiligingspakket uit voor kleine bedrijven. Defender for Business is bedoeld voor ondernemingen tot 300 werknemers en richt zich met name op malware.
Lees verder