vrijdag 26 november 2021

Handelsmissie offshore windenergie Estland, Letland en Litouwen

Handelsmissie offshore windenergie Estland, Letland en Litouwen

Bent u actief op het gebied van offshore windenergie en wilt u inspelen op de kansen in de Baltische staten (Letland, Estland, Litouwen)? Van 31 januari tot 4 februari 2022 bezoekt een eerste fysieke handelsmissie deze regio. Ga mee en ontdek de kansen voor uw bedrijf in de opkomende duurzame energieregio van Europa.

Lees verder

Online WBSO voorlichtingsbijeenkomst

Wilt u met uw bedrijf een Research & Development (R&D)-project uitvoeren en uw kosten voor R&D verlagen? Neem dan deel aan de digitale voorlichtingsbijeenkomst over WBSO op woensdag 8 december.

Tijdens deze bijeenkomst lichten onze adviseurs de WBSO toe en beantwoorden ze uw vragen. Het doel van de bijeenkomst is om u uitgebreid te informeren over de WBSO. Hierna kunt u eenvoudig zelf een aanvraag indienen.

Voor wie?

De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zelf WBSO willen aanvragen voor een R&D-project.

Lees verder

Webinar VK-NL samenwerking: AI voor duurzaamheid

Bent u actief op het gebied van artificial intelligence (AI) en op zoek naar partners in het Verenigd Koninkrijk? Meld u dan aan voor het online webinar VK-NL Samenwerking: AI voor Duurzaamheid op 14 december 2021.

Lees verder

Kansen in de VS door grote infrastructuurdeal

Op 15 november ondertekende president Biden de Infrastructure Investment and Jobs Act. Met deze deal geeft de Amerikaanse federale overheid de komende 5 jaar US$ 550 miljard uit aan infrastructuur.

Lees verder

Online informatiesessie Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting (SOO)

De Stimuleringsregeling ontmoetingsruimten in ouderenhuisvesting (SOO) financiert gedeeltelijk de (ver)bouw van een ontmoetingsruimte bij woonvormen waar 55-plussers wonen (geclusterde woonvormen). Wilt u hier meer over weten? Geef u dan op voor de online informatiesessie op 8 december.

De informatiesessie is bedoeld voor woningcorporaties, zorginstellingen, marktpartijen (zoals projectontwikkelaars) en burgerinitiatieven.

Lees verder