donderdag 18 november 2021

Handelsmissie naar EXPO, Abu Dhabi en Dubai (VAE)

Handelsmissie naar EXPO, Abu Dhabi en Dubai (VAE)

Is uw bedrijf actief in de sectoren water, duurzame energie of circulaire economie? En wilt u zakendoen met en contacten leggen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)? Neem dan van 16 januari tot en met 20 januari 2022 deel aan deze handelsmissie naar Abu Dhabi en Dubai.

De missie is de perfecte gelegenheid om uw netwerk in de regio te verdiepen en te verbreden. Daarnaast kunt u nieuwe zakelijke kansen in de VAE én de Golfregio verkennen en bestaande kansen vergroten.

Lees verder

Handelsmissie water Spanje

Wilt u zakendoen en contacten leggen in de Spaanse watersector? Biedt u bedrijf innovatieve oplossingen voor de behandeling van afvalwater, waterzuivering of een efficiënter watergebruik in de agrifoodsector? Neem dan op 9 en 10 maart 2022 deel aan de fysieke handelsmissie naar Madrid.

U ontdekt marktkansen en hoort meer over de actuele ontwikkelingen in Spanje. Ook komt u meer te weten over de investeringen in Spanje met hulp uit het Europese herstelfonds, NextGenerationEU.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 45)

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder

Praat mee over het voorstel voor een duurzame varkenssector

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) heeft een voorstel gemaakt voor een duurzame varkenssector. Dit staat in het programma Onderzoek en Innovatie voor een duurzame varkenssector 2021-2027.

Lees verder

Symposium Circulaire Maakindustrie

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in de circulaire maakindustrie? Wat ondernemers op zich af zien komen en hoe maakbedrijven ook juist nu aan de slag kunnen met circulaire economie? Neem dan deel aan de 5e editie van het symposium Circulaire Maakindustrie op dinsdag 7 december 2021.

Lees verder