dinsdag 9 november 2021

Handelsmissie Life Sciences and Health Zwitserland

Handelsmissie Life Sciences and Health Zwitserland

Bent u actief in de Life Sciences & Health (LSH)-sector en heeft u interesse in de Zwitserse zorgmarkt? Kom dan mee met de handelsmissie Life Sciences & Health Zwitserland. De handelsmissie vindt plaats van 2 tot en met 4 februari 2022 in het Duitstalige deel van Zwitserland.

Tijdens de handelsmissie leert u alle ins en outs van zakendoen met Zwitserland in deze sector. Deze missie is een mooie gelegenheid om effectief te netwerken. U komt daarnaast alles te weten over de actuele ontwikkelingen en mogelijkheden in het Zwitserse zorgstelsel.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 7 november?

In totaal zijn 352.358 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Octrooiblog: Mooi bedacht! De Dag van de Uitvinders

Alles is al bedacht en de weg van idee tot product is lang en ingewikkeld. En toch zijn er elke dag weer mensen die de meest fantastische uitvindingen doen.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 44)

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder

Terugbetalen van TVL: de mogelijkheden

Kan een ondernemer een te veel ontvangen voorschot niet in één keer terugbetalen? Dan bieden we ruime (renteloze) terugbetalingsmogelijkheden.

Lees verder