donderdag 4 november 2021

Handelsmissie Bedekte Teelten Frankrijk

Handelsmissie Bedekte Teelten Frankrijk

Bent u actief in de markt van kassenbouw of aanverwante technologie en producten? Zoekt u nieuwe kansen in Frankrijk of wilt u meer weten over de handel in groente, fruit en sierteeltproducten in dit land? Ga dan mee met de fysieke handelsmissie Bedekte Teelten Frankrijk van 12 tot en met 14 januari 2022.

Tijdens deze handelsmissie kunt u volop netwerken met potentiële klanten, zakenpartners en publieke stakeholders. U krijgt een update over trends, marktkansen en voorbeeldprojecten.

Lees verder

"We investeerden in de eerste tractor op waterstof ter wereld"

De Stadsboerderij Almere is innovatief, milieubewust en dynamisch. Recent heeft de boerderij geïnvesteerd in de eerste tractor op waterstof ter wereld. Mede-eigenaar van de boerderij Tom Saat vertelt waarom dit zo belangrijk is. Deze duurzame investering was deels mogelijk door de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Lees verder

Uitspraak rechter over startdatum activiteiten TVL

Onlangs is een zaak voorgekomen over TVL 1 bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb). Een restauranthouder was het niet eens met zijn startdatum voor de TVL. 

Lees verder

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem (RMV 2021)

In één dag de hele agrarische sector ontmoeten? Dat kan op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Laat u inspireren door meer dan 400 exposanten. En hoor alles over de verduurzaming van de landbouw bij de stand van RVO.

Lees verder

WTS aanvragen top 10

Voor de waterschade regeling WTS heeft RVO ondertussen 1.644 meldingen ontvangen.

Lees verder