dinsdag 2 november 2021

Emerce Financials: PayPal wil superapp worden

EMERCE
Emerce Financials: PayPal wil superapp worden
Met 2,7 miljoen Nederlandse gebruikers is PayPal een van de grootste financiële dienstverleners van ons land. "We zien vooral groei in de zakelijke markt," zegt Joachim Goyvaerts, directeur Benelux & Ierland op Emerce Financials.
Lees verder

Emerce Financials: slim huishoudboekje Dyme wil naar miljoen gebruikers
Het slimme huishoudboekje Dyme wil binnen anderhalf jaar groeien van 400.000 naar 1 miljoen gebruikers. Een deel van die groei moet uit het Verenigd Koninkrijk komen, zegt CEO Joran Iedema op Emerce Financials, dat vandaag live gaat.
Lees verder

MediaMarkt stopt met afnemen vingerafdrukken van werknemers
MediaMarkt gaat stoppen met het afnemen van vingerafdrukken van zijn medewerkers na hevige kritiek. Alleen met een scan komen ze op bepaalde plekken in het bedrijf.
Lees verder

T-Mobile eist langer toegang tot DSL netwerk KPN
T-Mobile heeft aan de rechter gevraagd om het kopernet van KPN langer beschikbaar te houden voor zijn klanten. Vorige week stonden beide partijen voor de rechter.
Lees verder

Twee miljoen nieuwe klanten voor HelloFresh
Het aantal actieve klanten van HelloFresh is in een jaar gestegen van vijf naar zeven miljoen. De gemiddelde orderwaarde is vrijwel stabiel rond de vijftig euro.
Lees verder

Emerce Financials: 'Duizenden applicaties voor PSD2'
De mogelijkheden van de financiële standaard PSD2 zijn nog niet echt geland bij consumenten. Dat zegt Bert den Hollander van Invers op Emerce Financials. "We zitten nog in de fase van oriëntatie, maar wij houden op termijn rekening met duizenden toepassingen."
Lees verder

'E-commerce groeit deze week keíhard'
Nederland lijkt al op jacht naar inkopen voor Sinterklaas en Kerst. Fulfillmentspecialist Montapacking signaleert dat vorige week de verzonden volumes met veertien procent stegen. "Echt heel veel", aldus directeur en eigenaar Edwin van der Ham.
Lees verder

Duurzaam warenhuis Peddler breidt uit
Peddler, de duurzame startup die producten van lokale ondernemers binnen één dag bezorgt, breidt uit. Dankzij een nieuwe investering kan het online warenhuis na Amsterdam en Utrecht haar diensten ook in de rest van Nederland gaan aanbieden.
Lees verder

Emerce Financials: de internationale aspiraties van Blanco Fintech
Blanco Fintech wil financiering ophalen voor verdere internationalisering. Het bedrijf is al wel actief in een zestal landen, maar het grootste deel van het bedrijf werkt nog vanuit Nederland, vertelt co-CEO Bernadette Wijnings op Emerce Financials.
Lees verder