woensdag 17 november 2021

Een toekomst met zeewier en 'blue farming'

Een toekomst met zeewier en 'blue farming'

Een leefbare toekomst veiligstellen voor zichzelf, hun kinderen en volgende generaties. Dat is de missie van het bedrijf The Seaweed Company. The Seaweed Company is gestart in 2018 door Joost Wouters, Edwin Sneekes en Stefan Kraan. Het bedrijf is doorgegroeid naar een scale-up met 18 medewerkers en 5 'zeewierfarms' langs verre kusten.

Lees verder

"Ik ga maar door, wanneer is het tijd voor mijzelf?"

De winkel met woninginrichting van Christel van de Sanden en haar vader in Valkenburg stond in juli onder water. Veel van de voorraad aan gordijn- en vloerstalen moest worden vernietigd. Ook ontstond er door het metershoge water veel schade aan het pand zelf.

Voorlopig is de showroom daarom dicht. Ze nam contact op met haar verzekeraar. Ook meldde ze zich bij de WTS voor een mogelijke tegemoetkoming in de schade.

Lees verder

63 projecten krijgen dit jaar subsidie circulaire ketenprojecten

63 projecten krijgen dit jaar subsidie om in hun keten samen circulair te gaan werken.

Lees verder

TVL Q4 2021 vervangt VLN

Er komt een nieuwe TVL-periode: TVL Q4 2021. Ondernemers kunnen hiervoor binnenkort een aanvraag doen. Met TVL Q4 2021 vervalt de aangekondigde regeling Vaste lasten voor onder andere Nachtsluiting (VLN).

Lees verder

Maak kans op een Circular Award

Veel verschillende organisaties zijn bezig met de overgang naar de circulaire economie. Is in uw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award.

Lees verder