Doorgaan naar hoofdcontent

Een ruime meerderheid van de Nederlandse bedrijven afgelopen twee jaar aangevallen met ransomware

EMERCE
Een ruime meerderheid van de Nederlandse bedrijven afgelopen twee jaar aangevallen met ransomware
Een ruime meerderheid van de Nederlandse bedrijven werd in de afgelopen twee jaar aangevallen met ransomware. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek onder IT-professionals in opdracht van cyberbeveiliger Mimecast.
Lees verder

Flitsbezorgers normaal in Randstad, 'onbekend' daarbuiten
Een kleine negentig procent van de millennials in de Randstad is bekend met het verschijnsel 'flitsbezorgers'. Bijna de helft van de 45+'ers in de rest van Nederland heeft geen flauw idee. Een nieuw onderzoek van MeMo2 toont een duidelijke scheiding in bekendheid en ultimo gebruik.
Lees verder

Nieuw platform maakt quantum netwerken voor iedereen toegankelijk
Voortaan kan iedereen toegang krijgen tot Quantum Network Explorer (QNE) om te experimenteren met kwantumnetwerken. QNE is ontwikkeld door QuTech - een samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft en TNO - en specifiek gericht op onderzoekers, studenten, softwareontwikkelaars en toekomstige gebruikers van quantum netwerk-toepassingen.
Lees verder

'Sociale media ongeschikt voor kinderen'
Sociale media zijn ongeschikt voor kinderen. Dat concludeert de Consumentenbond, die acht social media-apps doorlichtte. De platforms houden te weinig rekening met de kwetsbaarheid van kinderen, schenden de privacy en hebben te weinig kindvriendelijke instellingen.
Lees verder

We Are Era breidt consultingactiviteiten uit
We Are Era breidt zijn consultingactiviteiten uit met een zogeheten Social Intelligence Hub. Media- en marketingprofessionals vinden daar een bundeling van psychografische als demografische inzichten en analyses van online gebruikersgroepen.
Lees verder

'Beperk reclame voor onlinegokken'
De ChristenUnie en SP vinden dat er te veel reclame voor online gokken op de Nederlandse mediagebruiker afkomt. De partijen dienen een voorstel in om dat aan banden te leggen.
Lees verder

Christie's stapt in NFT-veilingen
Veilinghuis Christie's houdt volgende week een aantal veilingen van digitale kunst in samenwerking met NFT-marktplaats Opensea.
Lees verder

Zorgverzekeraars maken het makkelijker om thuiszorgtechnologie vergoed te krijgen
Zorgverzekeraars hanteren sinds kort allemaal hetzelfde aanvraagformulier voor gecontracteerde zorgaanbieders van wijkverpleging die financiering voor thuiszorgtechnologie willen aanvragen. Voorheen had elke verzekeraar zijn eigen formulier met eigen vragen.
Lees verder

E-mailadres in Belgiƫ binnenkort onbeperkt meeneembaar
Belgische internetgebruikers kunnen hun e-mail adres binnenkort onbeperkt meenemen naar een nieuwe provider. Dat gaat ze wel geld kosten.
Lees verder