Doorgaan naar hoofdcontent

EDAY: Wat doet schoonmaakmerk Henkel op TikTok?

EMERCE
EDAY: Wat doet schoonmaakmerk Henkel op TikTok?
Het kostte enige overtuiging, maar Henkel (bekend van Persil en Silan) is tegenwoordig prominent aanwezig op TikTok. Logisch, zegt Chris Romer (Wayne Parker Kent) op Emerce EDAY, want op TikTok is schoonmaken een rage.
Lees verder

EDAY: Van dans tot diagnose
Babusi Nyoni is AI-designstrateeg en ondernemer. Hij komt oorspronkelijk uit Zimbabwe, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Een van zijn belangrijkste aandachtspunten is het vinden van digitale oplossingen voor arme gemeenschappen ten zuiden van de Sahara. Zijn Parkinson diagnose app, Patana AI, kwam voort uit een muziekapp. Daarover vertelt hij vandaag op Emerce EDAY.
Lees verder

WRR waarschuwt: Nederland is onvoldoende voorbereid op kunstmatige intelligentie
Kunstmatige intelligentie (AI) gaat ons leven fundamenteel veranderen. Maar als Nederland zich op deze fundamentele verandering niet goed voorbereidt, is er niet alleen het risico dat kansen worden gemist, maar ook dat de samenleving opgescheept wordt met een technologie die onze belangen niet dient. Dat zegt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).
Lees verder

EDAY: Olio wint Emerce Top 10 European Startups Award 2021
Het Britse Olio is de nieuwe winnaar van de jaarlijks terugkerende Emerce Top 10 European Startups Award.
Lees verder

Collect&Go lanceert mobiele afhaalpunten voor versbereide maaltijden
Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, is een nieuw proefproject Chefpoint gestart: bemande afhaalpunten waar mensen kraakverse maaltijden kunnen afhalen die enkel dienen opgewarmd te worden.
Lees verder

OTTO test shoppen met videostreams
Na een succesvolle eerste proef organiseert de Duitse e-commercegigant OTTO vanavond zijn tweede live videostream van waaruit kijkers direct aankopen kunnen doen.
Lees verder

Congresmarkt vreest lockdown, eerste afzeggingen
Het eerste techcongres dat de komende weken gepland stond wacht de besluitvorming over het advies van het OMT niet af. Telecompaper heeft zijn jaarcongres Telecom Insights 2021 in Bussum eind november reeds afgeblazen. Het congres wordt verplaatst naar 24 maart 2022.
Lees verder

Reiswinkel Prijsvrij moet ton betalen aan Tradetracker
Reiswinkel Prijsvrij moet meer dan een ton betalen aan Tradetracker. Het bedrijf weigerde facturen te betalen, omdat reizen als gevolg van corona werden geannuleerd. De rechter sommeert Prijsvrij de rekeningen alsnog te voldoen, meldt het AD vanavond.
Lees verder

PostNL in startblokken voor feestdagendrukte
PostNL heeft samen met de e-commerce branche diverse voorbereidingen getroffen om de verwachte drukte goed aan te kunnen. Er wordt 24/7 gewerkt in de pakkettensorteercentra en er worden extra vrachtwagens en pakketbussen ingezet om alle pakketjes tijdig bij de consument thuis te bezorgen.
Lees verder