dinsdag 16 november 2021

Doe mee aan onderzoek Internationaal Ondernemen binnen de LS&H-sector

Doe mee aan onderzoek Internationaal Ondernemen binnen de LS&H-sector

Werkt u voor een bedrijf, kennisinstelling, ngo of zorgaanbieder binnen de sector Life Sciences & Health (LS&H)? En is uw organisatie internationaal actief of heeft het internationale ambities?

Lees verder

Inspiratietours CO₂-reductie industrie: toepassing van industriĆ«le warmtepompen

Volg deze herfst en winter weer de online inspiratietours over de mogelijkheden voor CO₂-reductie in de industrie. Op 14 december gaat het over industriĆ«le warmtepompen.

Bent u bezig met de elektrificatie van uw warmtevraag? En bent u benieuwd hoe u rendabel en duurzaam kunt inspelen op de volatiele energiemarkt? Dan is dit webinar iets voor u.

Lees verder

Benelux Patent Platform uit de lucht van 18 tot 22 november

Het onderhoud aan het Benelux Patent Platform (BPP) en de implementatie van release 2.01 vindt plaats van donderdag 18 november 16:00 uur tot maandag 22 november. Het BPP is in die periode offline.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 14 november?

In totaal zijn 352.398 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Handreiking geeft meer zicht op totale kosten personenauto's

Voor de autobranche is nu een nieuwe handreiking beschikbaar. Deze brengt de totale kosten van verschillende types personenauto's beter in beeld.

Lees verder